Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Taken

Filmin gelmesini uzun zamandan beri bekliyordum, ancak gelincede bir turlu vakit bulamadim gidecek. Kismet bu aksamaymis. Aslinda filmi diger aksiyon filmlerinden ayiran gercekligi. Gercekten bu filmde izlediginiz hersey her an, her dakika dunyanin her hangi bir kosesinde olmakta. Turkiye'ye gelen Rus kizlarini kacirip pasaportuna el koyup onlari fuhus batagi icine saplayan insanlar, dunyanin her hangi bir yerine gezi amacli gidip, hayatinin sonuna kadar erkekleri memnun etmek zorunda kalip, sonunda uyusturucudan olenler vs... Ne aileleri nede birilerinin bulma ihtimali olan bu kizlari konu alinan bir filmdi. Ve filmin etkilenmeme yol acan diger bir yonu ise, benim 10. Pariste oturmam, ve bu bolgenin uyusturucu, fuhus yuvasi oldugunu bilmeme ragmen boyle olabilecegi aklima gelmemisti...Kisacasi filmde kizlarin satildigi(uyusturucudan konusamayacak hale gelmislerdir), barakalara koyulup, erkeklere sunuldugu yer burasi. Kapimdan disari cikinca ben, hayatin bana verdigi huzuru solurken, yani basimdaki apartmanda neler olabilecegini dusunmek bile istemiyorum.

Neyse bukadar kotu dunya yeter. Filme donelim Bryan eski Amerikan gizli ajanidir. Kizi Kim babasindan zorla izin koparip Parise tatile arkadasi Amanda ile gider. Ve Parise vardigi gun babasiyla telefonda konusurken, ayni anda arkadasini birilerinin aldigini gorur. Babasi kizini eski esinin yeni kocasinin isinden dolayi kacirildigini dusunurken, arkadasindan gezi amacli giden kizlarin kacirilip, uyusturucu verilerek, fuhus tuzaginin icine dusuruldugunu ogrenir. Solugu Paris'te alan Bryan'in kizini geri alabilmek icin sadece birkac gunu vardir.

18899330du8.jpg

Yonetmen; Pierre Morel

Oyuncular;Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen

Tur; Aksiyon

Sure; 1h 25min.

Yil; 2007

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.