Φ wherthus Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2005 Saksuka Malzemeler 2 adet Patlican 2 adet Domates 2 adet Yesil Biber 2 dis Sarimsak Sivi Yag HAZIRLANISI Patlicanlar yikanip alacali soyulur. Patlican, domates ve biber küp küp dogranir. Tavaya yag konularak kizdirilir. Patlicanlar kizartilir. Fazla yag alinarak biberler hafif kavrulduktan sonra domatesler de ilave edilir. Patlicanlar, ince ince dogranmis sarimsak ve tuz eklenerek karistirilir. Yarim bardak su ilave edilerek 2-3 dk. sonra ocaktan alinir. Soguk olarak servis edilir. Not: Aciyi sevenler icin sivri biber tercih edilir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.