Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Öncelikle herkeze merhabalar. ben bundan 1,5 ay kadar önce korunmalı olarak tanımadıgım bir bayanla iliskiye girdim ancak iliskiden sora prezervatifi elimle cıkardım ve prezervatif ıslaktı yani vajinal sıvı bulasmıstı haliyle. simdi merak ediyorum acaba elimle direk temasla cıkarmamdan ötürü ben AIDS olmus olabilirmiyim? internette belirtilerini arastırdım be kilo kaybım var ne atesim var ishal de degilim ancak sadece vücudumda kurumaya baglı biraz kasıntı var. cildimde sivilceler oldugu icin bir ilac iciyorum ve bu ilac yüzümü ve cildimi kurutuyor doktoruma bu durumu anlattım birkac tane test istedi yaptırdım vücudumda folik asit ve b12 vitamini eksikligi görüldü acaba bunun AIDS ile bir baglantısı var mı lütfen yardım edin

Gönderi tarihi:

Birlikte olduğun bayan acaba u hastalığı taşıyormuydu? En önemlisi bu.

Hastaysa bile elle bulaşaacğını hiç zannetmiyorum. Bence endişelenme.

Ancak tedbir olması açısından aids testi yaptırabilir ve endişelerinden kurtulabilirsin...

(En kısa sürede...)

Saygılar..

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Birlikte olduğun bayan acaba u hastalığı taşıyormuydu? En önemlisi bu.

Hastaysa bile elle bulaşaacğını hiç zannetmiyorum. Bence endişelenme.

Ancak tedbir olması açısından aids testi yaptırabilir ve endişelerinden kurtulabilirsin...

(En kısa sürede...)

Saygılar..

yanlız problem su ki test yaptırmaya gittigimde insanların bana farklı gözle bakacagından korkuyorum

Gönderi tarihi:
yanlız problem su ki test yaptırmaya gittigimde insanların bana farklı gözle bakacagından korkuyorum

Olur mu öyle şey! Yapmayın lütfen! Ne zaman değiştireceğiz bu kafaları!

Arkadaşım beden sağlığın ve içine düştüğün çelişki yüzünden ruh sağlığın mı önemli? Yoksa insanların sana bakışı mı?

Hiç bir şey olmaz, kimse o gözle bakmaz merak etme. Asıl hatayı böyle düşünerek yaparsın.

Bildiğim kadarıyla AIDS etkisini yıllar sonra da gösterebilen bir hastalık. Sivileceler ya da kilo gibi başka şeylere bakarak anlayamazsın. Pazartesi yarım saatini ayırıp kurtul bence kafanı kemiren şu düşünceden.

İşin çok daha önemlisi, sağlık taraması gibisi varmı? Bunun da utancı mı olur? Hastalık hastalıktır. Hele bu hastalık ihmale, utanmaya gelir mi? Yapmayın gözünüzü seveyim...

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Öncelikle herkeze merhabalar. ben bundan 1,5 ay kadar önce korunmalı olarak tanımadıgım bir bayanla iliskiye girdim ancak iliskiden sora prezervatifi elimle cıkardım ve prezervatif ıslaktı yani vajinal sıvı bulasmıstı haliyle. simdi merak ediyorum acaba elimle direk temasla cıkarmamdan ötürü ben AIDS olmus olabilirmiyim? internette belirtilerini arastırdım be kilo kaybım var ne atesim var ishal de degilim ancak sadece vücudumda kurumaya baglı biraz kasıntı var. cildimde sivilceler oldugu icin bir ilac iciyorum ve bu ilac yüzümü ve cildimi kurutuyor doktoruma bu durumu anlattım birkac tane test istedi yaptırdım vücudumda folik asit ve b12 vitamini eksikligi görüldü acaba bunun AIDS ile bir baglantısı var mı lütfen yardım edin

aids bu yolla geçmiyor bildiğim kadarıyla..cinsel ilişkiye korunmasız olarak vajinal anal ve oral yollarla girdiysen eğer karşı taraftada aids virüsü varsa seninde kapma ihtimalin olabilir yada kan yoluyla bulaşabilir.bence endişelenmene gerek yok dostum.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.