Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Almancasi

Gönderi tarihi:

Paylasim icin cok tesekkürler sayin oZoK.. :clover:

Gönderi tarihi:

Azönce tam çıkmak üzereyken izledim,forumdan çıkış yaptım ama bana öle dokundu ki izlediğim tekrar geri geldim -_-

Anladığım şey doğruysa bunun hakkında bişeyler yazmak istiyorum.

İnsanların birbiriyle olan hesaplaşmalarını aradaki çocukları kullanarak yapmalarını şiddetle kınıyorum.

Bunu öle yakından yaşadım ki ben,benim kardeşim ilk çocuğunun büyüyüşünü bu yüzden göremedi.

Bir baba çaresizlikten nasıl kıvranır,özlemden nasıl ağlar çok iyi bilirim

Bir anne olarak eminim ki hayatta en enn zor olan hasret, evlat hasretidir :(

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Azönce tam çıkmak üzereyken izledim,forumdan çıkış yaptım ama bana öle dokundu ki izlediğim tekrar geri geldim -_-

Anladığım şey doğruysa bunun hakkında bişeyler yazmak istiyorum.

İnsanların birbiriyle olan hesaplaşmalarını aradaki çocukları kullanarak yapmalarını şiddetle kınıyorum.

Bunu öle yakından yaşadım ki ben,benim kardeşim ilk çocuğunun büyüyüşünü bu yüzden göremedi.

Bir baba çaresizlikten nasıl kıvranır,özlemden nasıl ağlar çok iyi bilirim

Bir anne olarak eminim ki hayatta en enn zor olan hasret, evlat hasretidir :(

Dogru anlamissin hayatimin en karanlik yillarini yasiyorum biliyorum bugünlerde gececek guzeel gunlerde gelecek belki

Zoruma giden bir annenin cocuklara baba hasreti cektirmesi savasi varsa benime yapmali cocuklari kullanarak benden intikam yada beni uzme cabasina girmemeli ben ekimden beri yavrularimi ne görüyorum nede telefonda seslerini duya biliyorum olayi birde cocuklar tarafindan dusundugumde daha da kahroluyorum ya cocuklarin icindeki o baba hasreti bir cig gibi buyuyor belki bilmiyor benim ex ama bu baba hasreti bir gun kendisine kotu bir sekilde geri donecek cocuklar bir gun ona hesap sordugunda ne diyecek minareyi calan kilifini uydurur ama baba hasreti ceken cocuk icin bu gecerli olamaz

Suan kendi gucumu deniyorum hayatim bir cizgide devam mi tamam mi

anlaya biliyormusunuz....

Gönderi tarihi:

inanın izlerken gözyaşlarıma hakim olamadım... bu kadar duygusallık beni çok yoruyor... ama şu gördüğüm..izlediklerim...inanasım gelmedi... -_- bu tür şeylerden hayatım boyunca hep ibret aldım... bilmiyorum , aklım almıyor... bir anne yahut bir baba... böyle bir şeyi neden yapar? ... hiç aklım almıyor hiç...açıkçası akıl işi değil gibi geliyor bana...

:( acısı çok fazladır sanırım.... ama ben henüz sadece bir evlat olarak düşünüyorum da... bir de küçük kardeşimi düşünüyorum.. anne ya da baba hasreti kadar kötü birşey yok.. hele çocuklarınıza baktım da.. tam ihtiyaçları oldukları çağlardalar... maşallah birbirinden güzel iki afacan... sağlıklı büyürler inşallah..gelecekleri mutlu olur...

umarım biter bu hasret.. hem sizin için hem onlar için.. şu an kelimeleri seçemiyorum.. güç dediniz.. tamam mı devam mı.. çocuklarınız için devam etmelisiniz... küçüklerim ... umarım mutlu olursunuz ilerde... bir gün geçer ve anneleri doğru düşünür vazgeçer bu saçma sevdadan... ! !

Gönderi tarihi:
Dogru anlamissin hayatimin en karanlik yillarini yasiyorum biliyorum bugünlerde gececek guzeel gunlerde gelecek belki

Zoruma giden bir annenin cocuklara baba hasreti cektirmesi savasi varsa benime yapmali cocuklari kullanarak benden intikam yada beni uzme cabasina girmemeli ben ekimden beri yavrularimi ne görüyorum nede telefonda seslerini duya biliyorum olayi birde cocuklar tarafindan dusundugumde daha da kahroluyorum ya cocuklarin icindeki o baba hasreti bir cig gibi buyuyor belki bilmiyor benim ex ama bu baba hasreti bir gun kendisine kotu bir sekilde geri donecek cocuklar bir gun ona hesap sordugunda ne diyecek minareyi calan kilifini uydurur ama baba hasreti ceken cocuk icin bu gecerli olamaz

Suan kendi gucumu deniyorum hayatim bir cizgide devam mi tamam mi

anlaya biliyormusunuz....

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ama nolursa olsun kendin için olmasa bile çocukların için güçlü olmak zorundasın!

Ve şuna inan bir zaman sonra çocukların üzerinden oynanan bu oyundan vazgeçilecek.

O zamanı da söyleyeyim sana.

Karşı taraf kendine yeni bir hayat kurmaya karar verdiği zaman :)

İşte dediğin gibi ne oluyorsa çocuklara oluyo bu yüzden,çünkü eski eşler öfkeleri dinip artık kendi hayatlarını düşünmeye başladıkları zaman, yaralarını rahatlıkla sarabiliyorlar ama o ufacık yüreklerin yaraları hiç iyileşmiyor ben yeğenimden biliyorum -_-

Çocukların öyle tatlı ki,Allahtan dilerim onları sana bağışlar :clover: Biran önce onlara kavuşman dileğiyle...

(Bu arada aramıza hoşgeldin :) )

Gönderi tarihi:

yeni izledim ve inanınki cok üzüldüm. zaten duygusalım iyice duygusallaştım. böyle bir anne olabilir mi ? diyorum ? ve sorumun cevabı sanırım sizde. gercekten cok tatlı cocuklarınız var . onlar icin güclü olmak zorundasınız ve ben şuna inanıyorumki ne yapılırsa yapılsın ne olursa olsun onlar sizi mutlaka bulacaklar. belki şimdi degil ama ilerde . biraz sabredin güclü olun onlar icin yapabilirsiniz bunu . dualarım sizinle umarım kısa zamanda cocuklarınıza kavuşacak dünyanın en mutlu babası olabilirsiniz :(

Gönderi tarihi:
  • Yazar
yeni izledim ve inanınki cok üzüldüm. zaten duygusalım iyice duygusallaştım. böyle bir anne olabilir mi ? diyorum ? ve sorumun cevabı sanırım sizde. gercekten cok tatlı cocuklarınız var . onlar icin güclü olmak zorundasınız ve ben şuna inanıyorumki ne yapılırsa yapılsın ne olursa olsun onlar sizi mutlaka bulacaklar. belki şimdi degil ama ilerde . biraz sabredin güclü olun onlar icin yapabilirsiniz bunu . dualarım sizinle umarım kısa zamanda cocuklarınıza kavuşacak dünyanın en mutlu babası olabilirsiniz :(

Evet malasef böyle bir anne ie karsi karsiyayim Kendisi suan bir uykuda ve yaptiginin yanlis oldugunu göremiyor tabiki bir gun görecek gördugunde acaba neler kaybetmis olacak bu beni korkutuyor cocuklar asiri derece bana duskun ve onlar bu durumdan oldukca etkileniyor ben oyle yada böyle bu durumdan kendimi bir sekilde ne kadar da etkilensem etkimi en aza indirmeye calisirim

Elbet bir gun cocuklar bazi gercekleri görecek iste o zaman cociklar annesinden nefret edecek bunu da istemiyorum cunku ben kendim anne mi cok severim

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Oglum Okan in güzel ortasi

Sirt nr 4 olan oglum OKAN dir Diger ikiz OZAN biraz uzakta oldugu icin görünmüyor

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Verdiginiz degerli yorumlar icin simdiden tsk ederim

Gönderi tarihi:

Sayın oZoK...İzleyip de duygulanmamak,sevdiklerimize daha sıkı bağlanmamak,sevginin kıymetini bilmemek mümkün değil diye düşünüyorum.İzlerken ürperdim....Sevginizin büyüklüğünü bizler izlerken anlayabiliyoruz.Büyüklerin hesaplaşması en çok küçükleri etkiliyor.Umarım ve sizin için tek dileğim,kısa zamanda sorununuz çözülür ve anneleri daha fazla çocuklarını üzmeden,en az yara ile bu durumu düzeltir.Büyük atlatır fakat küçük taşır o minik kalbinde herşeyi.Annenin bunu düşünerek bir an önce çocukları üzmeden ve yaralamadan sizinle orta yolu bulmasını diliyorum.Son olarak da çocuklarınızla birlikte güzel yarınlar diliyorum.Sonuçlardan bizi de haberdar ederseniz sevinirim.Çünkü sizin meseleniz ve sorununuz artık bizim de sorunumuz oldu.Lütfen bizi gelişmelerden haberdar ediniz.Mutlu günler....

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sayın oZoK...İzleyip de duygulanmamak,sevdiklerimize daha sıkı bağlanmamak,sevginin kıymetini bilmemek mümkün değil diye düşünüyorum.İzlerken ürperdim....Sevginizin büyüklüğünü bizler izlerken anlayabiliyoruz.Büyüklerin hesaplaşması en çok küçükleri etkiliyor.Umarım ve sizin için tek dileğim,kısa zamanda sorununuz çözülür ve anneleri daha fazla çocuklarını üzmeden,en az yara ile bu durumu düzeltir.Büyük atlatır fakat küçük taşır o minik kalbinde herşeyi.Annenin bunu düşünerek bir an önce çocukları üzmeden ve yaralamadan sizinle orta yolu bulmasını diliyorum.Son olarak da çocuklarınızla birlikte güzel yarınlar diliyorum.Sonuçlardan bizi de haberdar ederseniz sevinirim.Çünkü sizin meseleniz ve sorununuz artık bizim de sorunumuz oldu.Lütfen bizi gelişmelerden haberdar ediniz.Mutlu günler....

Malasef diye baslasam cumleme anormal olmaz galibe sizlere bu durumdan haber edebilecegimi sanmiyorum tabiki isterdim guzel seyler oldu ve simdi cocuklarimla beraberim diye buraya yazmak isterdim kim istemezki ama malasef bu sansim olmayacak gecen hafta öyle bir oyun oynandi ki hayatimin sokunu gecirdim ve bu sokdan kendimi atladamadim zaten kendim bu olaylardan dolayi deprasyona girdim ve anti deprasyon ilaclari kullaniyorum belki bunu bilen vardir icinizde dogru ilaci bulasiya kadar dr dener malasef son kullandigim ilac benim ic dunyami daha da kotu yapti ve bir de olaylar ust uste geldi artik normal dusunemiyorum oyle bir cizgiye geldim ki bugün hazirlamis oldugum veda mektuplarini biraz dan postaya verecem ve artik geri dönusu olmayan bir yola cikacagim ve beni cocuklarim hic bir zaman affetmeyecekler bunu da biliyorum ama karsimdaki benimle savasirken cocuklari n hayatiyla oynadigini görmuyor savasacak biri kalmayinca en azindan onlarla ilgilenir

ve suan da bir mucuze bekliyorum en azindan telefonum calmasini ve karsimda baba diyen bir ses beni sadece onlar engelleye bilir ekim ayindan beri seslerine hasretim mucize olmayacagini biliyorum ve sevingim bir sey var en azindan yarin seslerini duya bilecegim onlar beni duymasa bile Bu gun cok mutluyum seslerini istedigim an duya bilecegim icin

Hepiniz allaha emanet olun benim size tavsiyem su evlilik her zaman iyi gunler icin degildir kotu gunler geldiginde canla basla mucadele edilmeli iyi gun de her zaman zaten biri vardir onemli olan kotu duruma dusuldugunde mucadele etmek

Gönderi tarihi:

Sayın oZoK...Sizin,yanlış birşey yaparak çocuklarınızı üzmeyecek kadar çocuklarınızı sevdiğinizi tahmin edebiliyorum.Çocuklarınızı üzecek,onları derin üzüntülere gömecek hiçbirşey yapmamanızı dilerim.Hayat bir sınav işte...İnanın bütün bunlar birgün geçecektir.Çocuklarınıza kavuşacağınız günü düşünün.Bu güzel geleceklerin hatırına kendinizi toparlamaya çalışın.Biliyorum söylemek belki çok kolay geliyor,fakat bunu denemelisiniz.Çocuklar babalarına güven duyarlar.Onları,sırtını dayadıkları dağ olarak görürler.Eminim sizin çocuklarınız da,sizi yıkılmaz ve güçlü görmek isterler.Sizden ricam,tüm gücünüzle yaşama tutunun.Ozan ve Okan'ın size ihtiyaçları olacak.Unutmayın,göreviniz bundan sonra başlıyor.Onları yalnız bırakmayın....lütfen...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.