Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gothika 2003 Miranda kapatıldığı hücrede görünmeyen birşeyin kendisine yaklaştığını hisseder , tamamen cam olan kapıya dönüp.. Ben ruhlara hayaletlere falan inanmam,ben bilime inanırım,sen eğer Rachel'sen ve gerçekten burdaysan,buradan çıkmama yardım et... Ve kapı kendiliğinden açılır.. Bana "güzel bir kadın söylermisin" dediklerinde hiç tereddüt etmeden aklıma gelen iki isimden biridir,Halle Berry çok beğeniyorum onu çok güzel ve gizemli geliyor bana..Oscar ödüllü oyuncu bu filmde gerçekten çok başarılı bir performans yakalamış. Daha önce sinemada izlemiş olduğum bu filmi geçen akşam kanallarını gezerken cnbc e de rastladım,filmi çok beğendiğimden tekrar izledim,Size bir tavsiye şayet benim gibi korku ve gerilim filmlerinden etkileniyorsanız sakın yalnızken izlemeyin ikinci izleyişim olmasına rağmen bayağı bir ürperdim. Gothika'nın kelime anlamını araştırmak için googleden yardım isterseniz bir sürü şey çıkıyor karşınıza ama benim en çok mantığıma yatan filmle ilgili bir sinema sitesinde yazılan yorumdu. Gothika:1. Ortaçağ Gotiğinin etkisini yansıtan mimari tarzla ilgili; 2. Metruk, ıssız bir dekor ve ürpertici, gizemli ya da vahşi olayların oluşturduğu bir kurgu tarzıyla ilgili.. Doktor Miranda Grey (Halle Berry) suçluluk psikolojisi üzerinde uzmandır,bir gece evine dönerken yoluna çıkan yaralı ve gizemli bir kız tüm hayatını alt üst edecektir. Kendisine geldiğinde kocasını öldürüldüğünü ve en kesin şüpheli olduğunu öğrenecektir.Üstelik korkunç bir şekilde balta ile paramparça ederek.Miranda doktor olarak görev yaptığı kliniğe bu kez hasta olarak girer.Kocasını ve aynı zamanda patronunu öldürmüş bir psikopat katil olarak. Suçsuzluğunu ne kadar ıspata çalışsada tüm deliller aleyhindedir. Kendi hastaları içerisinde onlarla aynı muameleye tutulunca olayları bir kezde onların gözü ile değerlendirme fırsatı bulur. Hastaları içerisinde bir vardır ki Chloe (Penelope Cruz) satanist bir katil,daha öncesindeki terapilerinde ona hastanede tecavüze uğradığını söylediğinde inanmayan Miranda bu sefer hasta konumunydayken bu gerçekle yüzyüze gelir. Filmin bir çok yerinde oldukça etkileyeci sahneler işlenmiştir.Özellikle hastaların toplu halde yıkandıkları banyo sahnesinde Miranda'nın başına öyle bir olay gelir ki,cehennmenin içerisinde olduğunu fark eder. Şimdi Miranda hem kendisini aklamak hemde anlam veremediği bu gizemli olayları çözmek zorundadır,tek başına.. Bulduğu ipuçları ve önsezileri ve aslında bir hayalet olan Rachel'in yardımları ile korkunç ve doğaüstü bir gerçekle karşılaşır.. Gerilim ve korku filmi sevenlere şiddetle tavsiye edilir. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Izledim ben bu filmi iki yil once Gercekten hosuma gitmisti, her gerilim ve korku filmini beyenmem aslinda ama bunu sevmistim ancak bayagi unuttmusum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 bu fılmı cok begenmıstım ben evde ızledım.bugun bu fılmde gecen bır soz vardı. bır topıcte lazım oldu unuttum fılmın adını.ıste bunda gecıyordu. dıyordu kı == ''yalnız degılsın''. cama yazılmıstı. bu kadında guzel oynuyor arkadas flımlerı. suheda sayende aklıma geldı bu soz hangı fılmdendı dıye.tesekkurler Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 bu fılmı cok begenmıstım ben evde ızledım.bugun bu fılmde gecen bır soz vardı. bır topıcte lazım oldu unuttum fılmın adını.ıste bunda gecıyordu. dıyordu kı == ''yalnız degılsın''. cama yazılmıstı.bu kadında guzel oynuyor arkadas flımlerı. suheda sayende aklıma geldı bu soz hangı fılmdendı dıye.tesekkurler Yanlız değilsin değil , yalnız değil Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Bu filmi ben geçen gün televizyonda izlemiştim gece yarısı herkes uyuyorken Gerçekten kadın çok güzel oynuyor. Gerildim filmi izlerken o da oyuncularının başarısından kaynaklanan birşey. Ayrıca sonunun hiç öyle olacağını düşünmemiştim şaşırttı beni Güzel bir film tavsiye ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 bende gecen yıl izlemiştim gecen haftada bir arkadasımla birlikte yeniden izledim bence de cok güzel bir film bende tavsiye edebilirim .ayrıca kusursuz yabancı da cok güzel bir film . Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 psycho Filmlerini severim benim hosuma gitti ve tavsiye edebilncek bir film. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.