Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 benım de neslı tukenmekte olan ask Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 olursa eğer bir gün sanırım 'doğal aşk' olur... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ıste bızde dogal kalması ıcın cabaladık.ama olmadı be guzelım. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 demek ki karşılıklı kişilerden birinde doğallık yoktu....doğallık hem kişilerde,hem de davranışlarda olmalıdır diye düşünüyorum. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 demek ki karşılıklı kişilerden birinde doğallık yoktu....doğallık hem kişilerde,hem de davranışlarda olmalıdır diye düşünüyorum. bu cıcek senın ıcın guzelım.cok guzel dusunmussun.canı gonulden katılıyorum Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Askin zaferi benimle Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 su anda burdakılerden hıc bır halde degılım.aslında ben su anda hangı halde oldugumu bıle bılmıyorum. sanırım gaz halıne gectım arada sırada sublımlesme olsada Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.