Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 annem senin bugün akıllı kızın sudan çıkmış balıga döndü iyi ki ceket vardı sanki temmuzda hanımefendi sabah erkenden kalktım bir hazırlık bir hazırlık konuşma yapacam ya saclar yapıldı makyaj ooo ne güzel negüzel dışarı bir çıktım. hava aynen böyle deli gibi yagmur okula gidine kadar nasıl ıslandım var saclar bir görsen harika sonraaa okula bir gittim bir de ne olsun konfreans ipat yagmur yüzünden konuşmacılar gelmemiş bende güldüm tabi kendimee yapacak birşey yok tabi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 dün bütün gün beraberdik bugün ayrılmak zorundayım senden ama bu benim icin zor oluyor birazcık. ne kadar şanslıyım ben biliyor musun ? cünkü sen benim annemsin . hayatımın en degerli parçası sensin. birkere de burdan yazmak istedim anneler günün kutlu olsun annem. hem arkadaşım , hem sırdaşım , hem annem hem hem ... kısacasını söyleyim mi sen benim herşeyimsin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.