Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Hannibal Rising

Bir onceki mailimde de yazdigim gibi serinin ilk filmi "Kuzularin Sessizligi" , ikincisi "Hannibal" , ucuncusu "Dragon Rouge" (Ben onu henuz izleyemedim izleyen bir arkadasim tanitir) ve seriye sonuncu gozle bakilan bu filmde neden Hannibal Lecter'in bir cani oldugunu goruyoruz. Kotuluklerin kotusunun taa basina gidiyoruz. Aslinda son olan bu film baslangic niteligindedir.

Savastan dolayi annesini ve babasini kaybeden kucuk Hannibal,kardesinide korumak isterken, savas kacaklari cok sevdigi kardesini canli canli gozunun onunde yemislerdir. Bunu asla unutamayan Hannibal'in geceleri ruyasina girmektedir. Ve sonunda intikamini almaya karar verir.

Bana biraz sey gibi geliyor. Intikamini aldiktan sonra neden birakmadi. Saw serisini takip edenleriniz varsa oradada konunun boyle baglandiginizi goreceksiniz.

Yonetmen: par Peter Webber

Oyuncular:Gaspard Ulliel, Gong Li, Rhys Ifans

Sure: 1:55

Tarih:2006

hannibalel3.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.