Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumu tanımaya çalışıyorum ben forumu tanırken sizde beni tanıyın... bu linke tıklayın ve benim ilk solo performansımı izleyin inşallah beğenirsiniz. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 gercekten cok hosmus kutlarim seni bende ses bile yok Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 hey slm hoşgelmişin sesin güzel bence rock veya metal söyleyebilirmisin bi gruba vokal olabilirsin güzelde olur. Alıntı
Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 hoşbulmuşum rock ve metal.... denemek lazım zaten türk sanat müziğinide sevmezdim eskiden içine girince hoşuma gitti. onlarında içine girmek lazım Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 hoşgeldin aramıza hazan... ben de müziği seviyorum.. kemanım var aynı zamanda..sanat müziğini de severim..sesin çok hoştu.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 hoşbulmuşumrock ve metal.... denemek lazım zaten türk sanat müziğinide sevmezdim eskiden içine girince hoşuma gitti. onlarında içine girmek lazım dene dene gerçek müzik ruhunu görürsün süper bişi dinlicek grup istersen tavsiye gruplarım var Alıntı
Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 mesela kimi dinleyebilirim Alıntı
Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 hoşgeldin aramıza hazan... ben de müziği seviyorum.. kemanım var aynı zamanda..sanat müziğini de severim..sesin çok hoştu.. Çok güzel müzikle ilgilenmen EĞER KEMANLA TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALMAK İSTERSEN NOTA YOLLAYABİLİRİM 1500 KÜSÜR NOTA VAR BENDE. AKLINDA BULUNSUN Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 aklin varsa marlyn Manson dinleme Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Çok güzel müzikle ilgilenmen EĞER KEMANLA TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALMAK İSTERSEN NOTA YOLLAYABİLİRİM 1500 KÜSÜR NOTA VAR BENDE. AKLINDA BULUNSUN kemanı amatör olarak çalıyorum,esas işim başka tabi bende notalar bayağı var şimdilik,dediğin aklımın bir yerinde saklı kalsın,fazlası lazım olursa isterim senden..teşekkür ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 mesela kimi dinleyebilirim o zaman sıralıyım sana punk tan metal e doğru bi kaç tane avril- green day- crossfade- evanescence- iron maiden linkin park nightwish nickelback nirvana red hot chili peppers seether metallica şimdilik bu kadar yeter umarım hoşuna gider ayrıca altta verdiğim linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim güzel bi klip simple plan Alıntı
Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 o zaman sıralıyım sana punk tan metal e doğru bi kaç tane avril- green day- crossfade- evanescence- iron maiden linkin park nightwish nickelback nirvana red hot chili peppers seether metallica şimdilik bu kadar yeter umarım hoşuna gider ayrıca altta verdiğim linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim güzel bi klip simple plan hımm teşekkür ederim sondan başladım .... metallica eyvallah Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 hey verdiğim linkteki klibide izlemeni tavsiye ederim...izlemediysen tabi....(önemli değil bu arada) ve metalin gothic türünde de keman kullanılyor haberin olsun madem keman çalıyormuşsun.... cradle of filth ve nightwish gibi grublarda raslayabilirsin keman sesine Alıntı
Φ hazan_06 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 hey verdiğim linkteki klibide izlemeni tavsiye ederim...izlemediysen tabi....(önemli değil bu arada)ve metalin gothic türünde de keman kullanılyor haberin olsun madem keman çalıyormuşsun.... cradle of filth ve nightwish gibi grublarda raslayabilirsin keman sesine izledim çok güzel aslında bu tür müzikler insanın içindeki duyguları dışa vuruyo .......... gibi bişey ne laf ettim ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.