Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumu tanımaya çalışıyorum ben forumu tanırken sizde beni tanıyın... :blushing:

bu linke tıklayın ve benim ilk solo performansımı izleyin inşallah beğenirsiniz.

:stuart:

Gönderi tarihi:

gercekten cok hosmus :)

kutlarim seni

bende ses bile yok ;)

Gönderi tarihi:

hey slm hoşgelmişin :D

sesin güzel bence rock veya metal söyleyebilirmisin bi gruba vokal olabilirsin :) güzelde olur.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hoşbulmuşum

rock ve metal....

denemek lazım zaten türk sanat müziğinide sevmezdim eskiden içine girince hoşuma gitti.

onlarında içine girmek lazım :)

Gönderi tarihi:

hoşgeldin aramıza hazan... :) ben de müziği seviyorum.. -_- kemanım var aynı zamanda..sanat müziğini de severim..sesin çok hoştu.. :)

Gönderi tarihi:
hoşbulmuşum

rock ve metal....

denemek lazım zaten türk sanat müziğinide sevmezdim eskiden içine girince hoşuma gitti.

onlarında içine girmek lazım :)

dene dene gerçek müzik ruhunu görürsün :P süper bişi dinlicek grup istersen tavsiye gruplarım var :grin:;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
hoşgeldin aramıza hazan... :) ben de müziği seviyorum.. -_- kemanım var aynı zamanda..sanat müziğini de severim..sesin çok hoştu.. :)

Çok güzel müzikle ilgilenmen :) EĞER KEMANLA TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALMAK İSTERSEN NOTA YOLLAYABİLİRİM 1500 KÜSÜR NOTA VAR BENDE. AKLINDA BULUNSUN

Gönderi tarihi:

aklin varsa marlyn Manson dinleme :D

Gönderi tarihi:
Çok güzel müzikle ilgilenmen :) EĞER KEMANLA TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALMAK İSTERSEN NOTA YOLLAYABİLİRİM 1500 KÜSÜR NOTA VAR BENDE. AKLINDA BULUNSUN

kemanı amatör olarak çalıyorum,esas işim başka tabi :) bende notalar bayağı var şimdilik,dediğin aklımın bir yerinde saklı kalsın,fazlası lazım olursa isterim senden..teşekkür ederim :)

Gönderi tarihi:
mesela kimi dinleyebilirim

o zaman sıralıyım sana punk tan metal e doğru bi kaç tane

avril-

green day-

crossfade-

evanescence-

iron maiden

linkin park

nightwish

nickelback

nirvana

red hot chili peppers

seether

metallica

şimdilik bu kadar yeter umarım hoşuna gider :)

ayrıca altta verdiğim linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim güzel bi klip ;)

simple plan

Gönderi tarihi:
  • Yazar
o zaman sıralıyım sana punk tan metal e doğru bi kaç tane

avril-

green day-

crossfade-

evanescence-

iron maiden

linkin park

nightwish

nickelback

nirvana

red hot chili peppers

seether

metallica

şimdilik bu kadar yeter umarım hoşuna gider :)

ayrıca altta verdiğim linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim güzel bi klip ;)

simple plan

hımm teşekkür ederim sondan başladım ....

metallica

eyvallah :)

Gönderi tarihi:

hey verdiğim linkteki klibide izlemeni tavsiye ederim...izlemediysen tabi....(önemli değil bu arada)

ve metalin gothic türünde de keman kullanılyor :) haberin olsun madem keman çalıyormuşsun....

cradle of filth ve nightwish gibi grublarda raslayabilirsin keman sesine :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
hey verdiğim linkteki klibide izlemeni tavsiye ederim...izlemediysen tabi....(önemli değil bu arada)

ve metalin gothic türünde de keman kullanılyor :) haberin olsun madem keman çalıyormuşsun....

cradle of filth ve nightwish gibi grublarda raslayabilirsin keman sesine :)

izledim çok güzel aslında bu tür müzikler insanın içindeki duyguları dışa vuruyo .......... gibi bişey :) ne laf ettim ama

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.