Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumu tanımaya çalışıyorum ben forumu tanırken sizde beni tanıyın... bu linke tıklayın ve benim ilk solo performansımı izleyin inşallah beğenirsiniz.
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl hey slm hoşgelmişin sesin güzel bence rock veya metal söyleyebilirmisin bi gruba vokal olabilirsin güzelde olur.
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Yazar hoşbulmuşum rock ve metal.... denemek lazım zaten türk sanat müziğinide sevmezdim eskiden içine girince hoşuma gitti. onlarında içine girmek lazım
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl hoşgeldin aramıza hazan... ben de müziği seviyorum.. kemanım var aynı zamanda..sanat müziğini de severim..sesin çok hoştu..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl hoşbulmuşumrock ve metal.... denemek lazım zaten türk sanat müziğinide sevmezdim eskiden içine girince hoşuma gitti. onlarında içine girmek lazım dene dene gerçek müzik ruhunu görürsün süper bişi dinlicek grup istersen tavsiye gruplarım var
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Yazar hoşgeldin aramıza hazan... ben de müziği seviyorum.. kemanım var aynı zamanda..sanat müziğini de severim..sesin çok hoştu.. Çok güzel müzikle ilgilenmen EĞER KEMANLA TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALMAK İSTERSEN NOTA YOLLAYABİLİRİM 1500 KÜSÜR NOTA VAR BENDE. AKLINDA BULUNSUN
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Çok güzel müzikle ilgilenmen EĞER KEMANLA TÜRK SANAT MÜZİĞİ ÇALMAK İSTERSEN NOTA YOLLAYABİLİRİM 1500 KÜSÜR NOTA VAR BENDE. AKLINDA BULUNSUN kemanı amatör olarak çalıyorum,esas işim başka tabi bende notalar bayağı var şimdilik,dediğin aklımın bir yerinde saklı kalsın,fazlası lazım olursa isterim senden..teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl mesela kimi dinleyebilirim o zaman sıralıyım sana punk tan metal e doğru bi kaç tane avril- green day- crossfade- evanescence- iron maiden linkin park nightwish nickelback nirvana red hot chili peppers seether metallica şimdilik bu kadar yeter umarım hoşuna gider ayrıca altta verdiğim linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim güzel bi klip simple plan
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Yazar o zaman sıralıyım sana punk tan metal e doğru bi kaç tane avril- green day- crossfade- evanescence- iron maiden linkin park nightwish nickelback nirvana red hot chili peppers seether metallica şimdilik bu kadar yeter umarım hoşuna gider ayrıca altta verdiğim linkteki videoyu izlemeni tavsiye ederim güzel bi klip simple plan hımm teşekkür ederim sondan başladım .... metallica eyvallah
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl hey verdiğim linkteki klibide izlemeni tavsiye ederim...izlemediysen tabi....(önemli değil bu arada) ve metalin gothic türünde de keman kullanılyor haberin olsun madem keman çalıyormuşsun.... cradle of filth ve nightwish gibi grublarda raslayabilirsin keman sesine
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl Yazar hey verdiğim linkteki klibide izlemeni tavsiye ederim...izlemediysen tabi....(önemli değil bu arada)ve metalin gothic türünde de keman kullanılyor haberin olsun madem keman çalıyormuşsun.... cradle of filth ve nightwish gibi grublarda raslayabilirsin keman sesine izledim çok güzel aslında bu tür müzikler insanın içindeki duyguları dışa vuruyo .......... gibi bişey ne laf ettim ama
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.