Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

öyle bir cisim dizayn edin ki

aşağıdaki deliklere girdiğinde

deliği tam olarak kapatsın

ve dışarı taşmasın.

sözel olarak tarif edebilirsiniz....

delikler1in.jpg

Gönderi tarihi:

Son şekil bir kare mi acaba?Eğer kare ise köşegeni üst sağ köşeye gelmeliydi.Bunun kare olduğunu kabul edelim.Aklıma bir çok şekil geldi.En mantıklı olanından başlayayım:

Bu 3 şekli de kapatabilmesi için bence bu tıpanın ortasında daire olmalıdır.Artıyı kapatabilmesi için dairenin dik durumda olması gerekir.Yani bu ilginç tıpa, :D yatay pozisyondaki bir karenin tam ortasından geçmiş ve dik duran bir daireden oluşabilir.Çizim yapıp göndermek isterdim fakat bunu yapamadım. :)

Gönderi tarihi:

Kabaca çizdim ama sanırım anlaşılabilir..Her 3 şekle de oturabileceğini düşünüyorum..:)

adszjr0.jpg

Gönderi tarihi:

Çizim için teşekkür ederim,benim düşündüğüm ve yapamadığım şekil de buydu.Karenin ortasından geçen bir daire..... :)

Gönderi tarihi:

Rica ederim..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

taurus ve güzel..!

ikinizi de tebrik ederim ;)

Gönderi tarihi:

Tebrik Güzelim'in..:)

Yine de teşekkür ederim sevgili Nobody..:clover:

Gönderi tarihi:

Ben sizi tebrik ederim sevgili taurus,şekli çizen sizsiniz... :)

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim..:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.