Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl abla bunları senın ıcın koydum foruma.bebegın cınsıyetını bılmedıgım ıcın hepsını ekledım sızce arkadaslar hangısı daha guzel ?
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl hepsi apayrı güzel yaa o bebişlere ney giydirsen hoşş herşeyleri hoş yaff birinci sıradan 2.ye bittim... o sırada 3. de hoş.. ancakkkk 2.sıradaki ilk resimdeki o tombikin ayakların tatlılığa bakkk maşallah yaaff çok seviyorum ya çocuklarıı çokk
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Yazar hepsi apayrı güzel yaa o bebişlere ney giydirsen hoşş herşeyleri hoş yaff birinci sıradan 2.ye bittim... o sırada 3. de hoş.. ancakkkk 2.sıradaki ilk resimdeki o tombikin ayakların tatlılığa bakkk maşallah yaaff çok seviyorum ya çocuklarıı çokk begendıgıne sevındım.bende severım cocukları.mıneu ablanın cocuguna(az kalsın cocuklarına dıyecektım ) hedıye olsun burdan.ınsallah sever ablamız
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Bu şeker patiklerin hepsi o kadar hoş ve sevimli ki,doğrusu ayrım yapmak ve seçmek oldukça zor.Fakat birini seçme zorunluluğum olsaydı yatay x=3 ile düşey y=5 kesişimindeki turuncu patiği seçerdim...teşekkürler bursercan..
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl abla bunları senın ıcın koydum foruma.bebegın cınsıyetını bılmedıgım ıcın hepsını ekledım sızce arkadaslar hangısı daha guzel ? bursercan çok tşk ederim kardeşim bebeğim kız olacak Allah nasip ederse,hepsini çok beğendim ama en çok birinci sırada ki soldan ilk patiğe bayıldım mineu ablanın çocuğuna hedıye olsun burdan.ınsallah sever ablamız sevmem mi hiç kardeşim hepsi çok şekerler
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Yazar rıca ederım abla. tamam abla begendıgını dokumaya baslıyorum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.