Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl bunları gercekten mıneu ablayı dusunerek ekledım.ımarım begenırsınız. sız hangısını cok begendınız?
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl bunları gercekten mıneu ablayı dusunerek ekledım.ımarım begenırsınız.sız hangısını cok begendınız? çok tşk ederim bursercan valla ben şu ya da bu daha güzel diyemiycem içinde bebek ve çocuk olan herşey çok güzel çünkü, bu resimlerin de hepsi çok güzeller
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Yazar çok tşk ederim bursercan valla ben şu ya da bu daha güzel diyemiycem içinde bebek ve çocuk olan herşey çok güzel çünkü, bu resimlerin de hepsi çok güzeller rıca ederım abla ne demek
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl çok tşk ederim bursercan valla ben şu ya da bu daha güzel diyemiycem içinde bebek ve çocuk olan herşey çok güzel çünkü, bu resimlerin de hepsi çok güzeller katiliyorum sana Mineu
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 16 yıl Yazar ben en cok su sıyahı bebısı sevdım gercek gıbı duruyor yav gozlerındekı canlılıga bak ya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.