Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl psikolog - eşeğin yavrusuna ne denir? çocuk - söyleyemem çok ayıp psikolog - türkiyenin komuşularından 3 tanesini sayar mısın? çocuk - türkiyenin komşusu yok, hepsi düşman! aynı soruya 13 yaşındaki başka bir çocuğun cevabı - amerika, avustralya, libya. psikolog (iç ses) - hay sana bu zamana kadar sınıf geçirten okula da, öğretmene de, aileye de... psikolog - fener nedir? çocuk - fenerbahçe! sarı kanarya! aziz başkan! psikolog - türkiyede kaç tane bölge vardır? çocuk - son aldığım duyumlara göre 1000 civarı. psikolog - mektup zarfına neden pul yapıştırılır? çocuk - süs olsun, güzel gözüksün diye. psikolog - doğum tarihini söyler misin? çocuk - neden? psikolog - ee şey öğrenmem lazım. çocuk - neden? psikolog - çünkü yaşına göre sorular sorucam. çocuk - tamam ama kimseye söyleme. psikolog - peki?! çocuk - bak söz ver bana. psikolog - tamam söz. çocuk - söylersen çok fena olur. benim bütün şifrelerim doğum tarihim. ( yaşındaki veletin ne şifresi olucak, kredi kartı mı?!?) psikolog - oldu, söylemem. çocuk doğum tarihini söyler, psikolog tam yazarken çocuk psikologun elinde kalemi ani bir hamleyle alır. çocuk - napıyosun sen ya??? bi de yazıcakmısın oraya? sonra herkes görsün dimi? sen beni aptal mı sandın?? test falan yapılmaz. psikolog - parmağını kanatırsan ne yapman gerekir? çocuk - hastaneye giderim, ameliyat olurum, parmak nakli yaptırırım. psikolog (direk dış ses) - oha!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.