Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Les Deux Mondes Iki Dunya Yonetmen:Daniel Cohen Oyuncular:Benoît Poelvoorde, Florence Loiret-Caille, Augustin Legrand Tur:komedi,fantastik,aventure Sure:1:45 Boyle bir komedi eminim izlememissinizdir...Fransizlar her gecen gun sinemada guzel yapitlar sunuyorlar... Paralel bir dunya,Bégamini koyunun yasayanlari buyu ile kurtaricilarini bulurlar ve onu insanlari yiyen canavarlardan kurtarmasi icin cagirirlar... Rémy,pariste, kendi halinde hicbir ozelligi olmayan eski sanat eserlerini duzelten biridir...Iki tanede cocugu vardir....Cok gecmeden karisini,karisinin is arkadasina kaptirir ve evden ayrilir... Ve bir gun atolyede yere dogru cekilip kendini baska bir dunyada bulur... Hayatta hic bir ise yaramayan bu adam simdi bir halkin umudu,beklentisi olmustur...Surekli kendi donemine giden Rémy,kitaplari okur,savas stratejilerini gelistirir,ve canavarlardan kurtarir herkezi...Ancak bu arada kendi dunyasiyla iyiden iyiye baglantisi kesilmistir...Diger dunyada kendine bir imparatorluk kurarken,bu dunyada hic bir seyi olmayan zavalli adamin git gide kendisine guveni gelmektedir...Ve bu hayatinida degistirecektir.... Hepsini anlattim sanmayin Ama beni gulmekten olduren bir bolum vardi...Rémy is bulma kurumuna gidiyor...Adam buna elinden neler geldigini sorar buda...Buyuk savaslarda genarallik yaptim....Bir ulkeyi yonettim,5 e yakin sehir kurdum derse ne olur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.