Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Astérix aux Jeux Olympiques

Ne zamandan beri Astérix'e gideyim diyordum kismet buguneymis...Aslinda gercekci olmak gerekirse hayal kirikligina ugradim diyebilirim...Eski bolumlerinde gulme krizi geciriyordum bu seferkinde sayili guluyor insan...Ama yinede fena degil...Filmden once ise deginmek istedigim nokta,inanilmaz zengin oyuncu kadrosu dikkat cekiyor...Gérard Depardieu,Clovis Cornillac César roluyle Alain Delon ve Fransizlarin komedyeni ayni zamanda sinema filmleride ceviren ki gecen yil «Les Indigénes» filmiyle bayagi sukse yapan Jamel Debbouze....

Konuya gelince,Genc Alafolix (bu arada Fransicasi olanlar bu isimleri duyunca ister istemez cok guler cunku alafolix = à la folie den turetilmis ve birseye delice bagli anlamda) prenses Irene'e asiktir ancak Jules César'in ogluda onu ister...Olimpiyat yarisini kim kazanirsa prenses onunla evlenecektir tabi Brutus(césar'n oglu) oyunlara hile karistirir...Asterix ve Obelix'in yardimiyla bakalim bu genc asik sevgilisine kavusakmi....

18878249ju1.jpg

Yonetmen:Thomas Langmann, Frédéric Forestier

Oyuncular: Clovis Cornillac, Gérard Depardieu, Alain Delon

Tur:Aksiyon,komedi,macera

Sure:1:53

Yil:2007

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.