Φ ıorı Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 yardimci olamam ama hos geldin die bilirim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 mutlaka vardır ama bu ben değilim hoş geldin Alıntı
Φ caladium_bicolor Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm. Hoşgeldin.Sana dua etmekten başka bir yardımım olamıcak bu konuda.Üzgünüm arkadaş.Ama inanıyorumki birileri mutlaka yardım edicek.Burası çooooooook yardımsever bir kulüp Tarih: 29 Aralık , 2005 Düzenleyen: caladium_bicolor Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm. hoşgeldin fatih tam yerindesin.made in turkey bu konuda bayağı bilgili bir kardeşimiz ondan yardım alabilirsin.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 ben hayır kurumu değilim...... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 incilerin dökülür di mi bi yardım etsen, ne var sanki... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 incilerin dökülür di mi bi yardım etsen, ne var sanki... bi inci kaç para haberin var mı.....?çok istiyorsan sen yardım et.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 hoşgeldin kardeşim... Alıntı
Φ ıorı Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 teşekkürler yardım sever yurdum insanı made in turkey haklısın inci cok pahalı yinede thanks, erbay kardeş cok doğru yazmıssın. . . bu cırıstmıs hakkında görüşü olan var mı? yanlısı ya da karsıt olan . . . sahsen ben karsıyım arkadaslar siz ne düşünüyorsunuz . . . made incinin parasını vereyim bi kaç ipucu ver lütfen . . . Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 öncelikle hoşgeldin sonra made bana da öğret cahil kalmayalım bende son versiyon var karışıtırıyom ama bir b*k anlamıyorum... şimdiden tşk. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.