Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

:sweatingbullets:

merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm.

Gönderi tarihi:

yardimci olamam ama hos geldin die bilirim :)

Gönderi tarihi:

mutlaka vardır ama bu ben değilim

hoş geldin

Gönderi tarihi:

merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm.

Hoşgeldin.Sana dua etmekten başka bir yardımım olamıcak bu konuda.Üzgünüm arkadaş.Ama inanıyorumki birileri mutlaka yardım edicek.Burası çooooooook yardımsever bir kulüp ;)

Tarih: Düzenleyen: caladium_bicolor

Gönderi tarihi:

hoşgeldin fatih tam yerindesin.made in turkey bu konuda bayağı bilgili bir kardeşimiz ondan yardım alabilirsin.... ;)

Gönderi tarihi:

incilerin dökülür di mi bi yardım etsen, ne var sanki... :P

bi inci kaç para haberin var mı.....?çok istiyorsan sen yardım et.... -_-

Gönderi tarihi:

hoşgeldin kardeşim...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

teşekkürler yardım sever yurdum insanı :) made in turkey haklısın inci cok pahalı yinede thanks, erbay kardeş cok doğru yazmıssın. . .

bu cırıstmıs hakkında görüşü olan var mı? yanlısı ya da karsıt olan . . . sahsen ben karsıyım arkadaslar siz ne düşünüyorsunuz . . .

made incinin parasını vereyim bi kaç ipucu ver lütfen . . .

Gönderi tarihi:

öncelikle hoşgeldin sonra made bana da öğret cahil kalmayalım bende son versiyon var karışıtırıyom ama bir b*k anlamıyorum... şimdiden tşk. :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.