Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:sweatingbullets:

merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm.

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

merhaba arkadaşlar, ben antalyadan fatih. grafik tasarımla ugrasıyorum, ama photosopta çok ileri sayılmam hatta baya bi geriyim, bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri vardır diye düşünmüştüm.

Hoşgeldin.Sana dua etmekten başka bir yardımım olamıcak bu konuda.Üzgünüm arkadaş.Ama inanıyorumki birileri mutlaka yardım edicek.Burası çooooooook yardımsever bir kulüp ;)

Tarih: Düzenleyen: caladium_bicolor
Gönderi tarihi:

hoşgeldin fatih tam yerindesin.made in turkey bu konuda bayağı bilgili bir kardeşimiz ondan yardım alabilirsin.... ;)

Gönderi tarihi:

teşekkürler yardım sever yurdum insanı :) made in turkey haklısın inci cok pahalı yinede thanks, erbay kardeş cok doğru yazmıssın. . .

bu cırıstmıs hakkında görüşü olan var mı? yanlısı ya da karsıt olan . . . sahsen ben karsıyım arkadaslar siz ne düşünüyorsunuz . . .

made incinin parasını vereyim bi kaç ipucu ver lütfen . . .

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.