Φ arsimednedemis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Merhaba, basit ve yeni bir soru da benden. Öncelikle ısınmak gerekir Aşağıdaki sayı-harf kombinasyonu dizisinde, soru işaretinin yerine ne geleceğini bulunuz. 1AA, 5AA, 10BR, 15BR, 20Dİ, ? Kolay gelsin... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Merhaba, basit ve yeni bir soru da benden. Öncelikle ısınmak gerekir Aşağıdaki sayı-harf kombinasyonu dizisinde, soru işaretinin yerine ne geleceğini bulunuz. 1AA, 5AA, 10BR, 15BR, 20Dİ, ? Kolay gelsin... gerçekten kolay olmuş... bu sitede ne canavarlar olduğunu bilmiyorsun tabi, taurus, gloria, güzel.., bodrumlu vs. onlardan kaçmaz... Alıntı
Φ arsimednedemis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 gerçekten kolay olmuş...bu sitede ne canavarlar olduğunu bilmiyorsun tabi, taurus, gloria, güzel.., bodrumlu vs. onlardan kaçmaz... Hiç bilmez miyim Önceden de burada sorular hazırlardım ama epey zaman oldu soru hazırlamayalı. Yakın zamanda açılan konulara bakılırsa geçmişte olduğu gibi bugün de, arkadaşların güzel sorular hazırladığı ve çözme yeteneklerinin yüksek olduğu ortada. Isınırsam, daha iyi sorular hazırlamaya çalışırım. Bu arada yanıt askerlikle de ilgiliydi, boşuna yazmadım Alıntı
Φ arsimednedemis Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 gerçekten kolay olmuş...bu sitede ne canavarlar olduğunu bilmiyorsun tabi, taurus, gloria, güzel.., bodrumlu vs. onlardan kaçmaz... Bu arada tebrikler nobody Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 - 33 derecede olmak kolay değil tabi Allah kolaylık versin Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Bence cevap 25EM....burada il trafik plakalarından sonra,şehirlerin ilk ve son harfleri verilmiş...dolayısıyla 25 ErzuruM...diye düşünürsek 25EM olur...diye düşünüyorum.. Alıntı
Φ arsimednedemis Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Bence cevap 25EM....burada il trafik plakalarından sonra,şehirlerin ilk ve son harfleri verilmiş...dolayısıyla 25 ErzuruM...diye düşünürsek 25EM olur...diye düşünüyorum.. Doğru düşünüyorsun "güzelim" Tebrikler. Nobody teşekkürler. Neyse ki geçen ay içerisinde askerliği bitirdim ben. Darısı yapıyor veya henüz yapmamış olan diğer arkadaşların başına. Alıntı
Φ fullforce Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Merhaba, basit ve yeni bir soru da benden. Öncelikle ısınmak gerekir Aşağıdaki sayı-harf kombinasyonu dizisinde, soru işaretinin yerine ne geleceğini bulunuz. 1AA, 5AA, 10BR, 15BR, 20Dİ, ? Kolay gelsin... 25 Dİ Alıntı
Φ fullforce Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 Merhaba, basit ve yeni bir soru da benden. Öncelikle ısınmak gerekir Aşağıdaki sayı-harf kombinasyonu dizisinde, soru işaretinin yerine ne geleceğini bulunuz. 1AA, 5AA, 10BR, 15BR, 20Dİ, ? Kolay gelsin... düzeltiyorum 25 neresi ise plaka olarak o cevap. ya erzurum ya erzincan olsa gerek. karıştırdım herhal de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.