Φ PratikA Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Radyo reklamlarındaki kalitesizliği her geçen gün esefle izliyoruz. Peki neden özellikle yerel radyolar bu kadar kötü reklam yapıyorlar? Neden bu kadar yıllık tecrübeye rağmen hala ilk günkü kadar niteliksiz çalışmaları dinliyoruz? Bunun reklam veren firmaya ne gibi bir yararı olabilir ki? Radyo reklamlarının dinleyici üzerinde psikolojik etkileri nelerdir? Sesli reklam bu kadar yetersizliklerle mi malulüldür? Bunları düşünen arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi paylaşalım. Ben iyi bir reklam dinleyicisiyim diyorsanız,bunları konuşmanın vakti geldi. Kötü reklamlara dur diyelim. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Admin-- Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Ben arasıra radyoda Yemek Sepeti'nin reklamlarını duyuyorum ve çok hoşuma gidiyor. Çok eğlenceli Kutluyorum kendilerini, müthişler Dinlemeyen varsa ve dinlemek isterse; (12 sn. likleri tavsiye ederim) http://www.yemeksepeti.com/istanbul/reklamlar.html Bence isterseniz değil, mutlaka dinleyin... Çok begeneceksiniz vallahi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.