Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 17 yıl Hediyeli bir soru(çözenler alıyor )bir hediyenin ne önemi var ki zaten Kolay bir soru,hazırsanız..... Üç tane 0(sıfır)ı kullanarak 6 elde edeceğiz....Kolay gelsin arkadaşlar...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl 1!+1!+1!=3!3!=6 Cevap bu mu ? 1 ler yerine 0 koyacaktın herhalde (0!+0!+0!)! daha önce sorulmuştu galiba...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl 1 ler yerine 0 koyacaktın herhalde (0!+0!+0!)! daha önce sorulmuştu galiba... Evet öyle olacaktı
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 17 yıl 1 ler yerine 0 koyacaktın herhalde (0!+0!+0!)! tebrikler nobody daha önce sorulduğunu farketmedim,tekrar etmiş olduk böylece...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl tebrikler nobody daha önce sorulduğunu farketmedim,tekrar etmiş olduk böylece... teşekkür ederim ama bu xxxzbcxxx nin hakkı.
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl Peki öyle olsun,1 kullanmıştı ama fikir olarak yaklaşmıştı....ikinizi de tebrik ediyorum...hediyemi gönderirsiniz artık...
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl Peki öyle olsun,1 kullanmıştı ama fikir olarak yaklaşmıştı....ikinizi de tebrik ediyorum...hediyemi gönderirsiniz artık... forumda hediye nasıl gönderilir bilmiyorum şimdilik bunları kabul et: :clover:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.