Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Bu grup fransada su anda cok gozde cunku yapilan el hareketi ve «parle a ma main»(elime konus=yani dediklerin umrumda degil,sen konus ama seni dinmleyen yok) Bugunlerde kim kimi susturmak istiyorsa hemen elini ayni sekilde yapiyor...Acikcasi cok komik geliyor cunku ciddi tartismalarda bile bu hareket olunca taraflar gulmeden edemiyor ve baris saglaniyor Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Bu grup fransada su anda cok gozde şu anda işyerinde olduğumdan -hoparlörüm olmadığından- klipe fransız kaldım. ama PAMM hareketi bana epeyce kaba geldi, fransızlara yakıştıramadım. bizde de moda olmaz, umarım... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 şu anda işyerinde olduğumdan-hoparlörüm olmadığından- klipe fransız kaldım. ama PAMM hareketi bana epeyce kaba geldi, fransızlara yakıştıramadım. bizde de moda olmaz, umarım... Hayir o hareket kaba degil,sozleri anlasaniz sizede komik gelirdi ama kullanilan cumleler daha cok mahalle dili oldugu icin tam olarak karsiligini bulamiyorum...Ama bana inanin o klip kaba degil aksine komik,ve fransanin gencleriyle,konusma tarzlariyla dalga gecen turde....Bu grup daha cok o tarzda parcalar yapiyorda... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Hayir o hareket kaba degil,sozleri anlasaniz sizede komik gelirdi ama kullanilan cumleler daha cok mahalle dili oldugu icin tam olarak karsiligini bulamiyorum...Ama bana inanin o klip kaba degil aksine komik,ve fransanin gencleriyle,konusma tarzlariyla dalga gecen turde....Bu grup daha cok o tarzda parcalar yapiyorda... konuşan kişiyi elinin ayasıyla terslemek bana kaba geliyor, ama yerel kültürler işaretlere farklı anlamlar yüklüyor. örneğin onların orta parmak işareti çoğu türke anlamsız gelir, bizim ayıp el-parmak işaretimizi de yabancı bir operada alenen izlemiştim. siz epeydir fransadasınız sanırım, aynı frekasda değiliz yani... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 konuşan kişiyi elinin ayasıyla terslemekbana kaba geliyor, ama yerel kültürler işaretlere farklı anlamlar yüklüyor. örneğin onların orta parmak işareti çoğu türke anlamsız gelir, bizim ayıp el-parmak işaretimizi de yabancı bir operada alenen izlemiştim. siz epeydir fransadasınız sanırım, aynı frekasda değiliz yani... Hayir bunun uzun zamandan beri kalmayla alakasi yok,icinde bulundugum kulturu tanimazsam burada iki kultur arasinda slklsmis insanalardan bir farkim kalmaz...Kultur meselesi bu ve kimse en iyi benim kulturum diyemeyecegine gore,karsilikli anlayis icinde yasamayi ogrendik biz burada... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Hayir bunun uzun zamandan beri kalmayla alakasi yok,icinde bulundugum kulturu tanimazsam burada iki kultur arasinda slklsmis insanalardan bir farkim kalmaz...Kultur meselesi bu ve kimse en iyi benim kulturum diyemeyecegine gore,karsilikli anlayis icinde yasamayi ogrendik biz burada... lutfen yanlis anlamayin, bizim kulturumuzden uzaklasmisiniz demek istemedim -ayni frekansda degiliz diyerek-, tabii ki fransada fransız kulturundan uzak yasamaniz beklenemez. yanlis ifade ettim... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 lutfen yanlis anlamayin,bizim kulturumuzden uzaklasmisiniz demek istemedim -ayni frekansda degiliz diyerek-, tabii ki fransada fransız kulturundan uzak yasamaniz beklenemez. yanlis ifade ettim... Yok ben yanlis anlamisimdir ozaman:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.