Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadslar dıyelım kı sızın hoslanmedıgınız bırı sıze gelıp '' senı sevıyorum'' deseyd. o andakı tepkınız ne olurdu? onu kırmadan nasıl bır cevap verırıdınız?

Gönderi tarihi:

Önce bi yüzüm buruşurdu herhalde :lol: Biliosun biz arkadaşız <_< Bu iş olmaz derdim :lol:

Eger çok tanımıosam ve münasebetim olmadıgı halde hoşlanmıosam o kişiden yürü be manyak olurdu tepkim -_-

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
Önce bi yüzüm buruşurdu herhalde :lol: Biliosun biz arkadaşız <_< Bu iş olmaz derdim :lol:

Eger çok tanımıosam ve münasebetim olmadıgı halde hoşlanmıosam o kişiden yürü be manyak olurdu tepkim -_-

su sozun cok hosuma gıttı yuru be manyak :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

beni tanimayan biri ise benden hoslana bilir ama sevemez ;) tanidim biri asik olursada ve ben dogruyu derim duygularim ayni olmadini ...

Gönderi tarihi:

Ben seni sevmiyorum, ama zaman neyi gösterir bilemem derdim galiba ;)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Durumuna göre değişir vereceğim cevap...

Çok sert de çıkabilirim (defalarca yaptım), suskun da kalabilirim...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.