Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
sevgili bursercan, duygusal olmak aslında çok güzel bir özellik ama fazlası acı veriyor insana :( bende çok duygusal bir insanım, bazen canımı acıtsa da, bu özelliğimden bazen nefret etsemde yinede çok seviyorum duygusal olmayı ;)

bu arada amasyadan mutsuz dönmene üzüldüm :( birbirinizi az görmenize belki kız arkadaşında çok üzülmüştür ama elinden birşey gelmemiştir... ona hak ver bence ve hemen kesin cümleler kullanma... kapıları kapatmak için daha çok erken :D herşeyi zaman bırakın, bırak anahtar biraz daha kalsın onda ;)

belkıde haklısın abla anahtar bıraz daha dursun.

bır tek sorunum duygusallık olsa bırseyler yapardım abla.ama bırde ben cok umutluyumdur.hayatta ne olursa olsun umudum bır kıvılcım kadar da olsa umudum devam eder. bu bende cok fazla olunca acı verıyor.cunku ınsan beklıyor.

yazın akrabasının dugunu erzurumda olacak buraya gelecek.eger o zamanda bırsey olmazsa zaten bıtmıs kı abla.

ılgın ıcın sagol abla.

sen bu formun bır tane ablasısın :) ıyı kı varsın

Gönderi tarihi:
belkıde haklısın abla anahtar bıraz daha dursun.

bır tek sorunum duygusallık olsa bırseyler yapardım abla.ama bırde ben cok umutluyumdur.hayatta ne olursa olsun umudum bır kıvılcım kadar da olsa umudum devam eder. bu bende cok fazla olunca acı verıyor.cunku ınsan beklıyor.

yazın akrabasının dugunu erzurumda olacak buraya gelecek.eger o zamanda bırsey olmazsa zaten bıtmıs kı abla.

ılgın ıcın sagol abla.

sen bu formun bır tane ablasısın :) ıyı kı varsın

sevgili bursercan dün bu iletini okuduktan sonra benim arkadaşlık bölümünde ki sedoşa yazdığın iletiyi

gördüm ve çok üzüldüm :( kız arkadaşının ''ben sana layık biri değilim'' dediğini okudum... sonra bu fikirlerimi değiştirdim... bence yazın oraya da gelse senin için bişey ifade etmemeli, seni yaza kadar oyalamasının manası yok bence, bitmiş bitmiştir... yaza kadar belki unutucaksın onu, belki kendine yeni bir sayfa açmak istiyceksin ama ''eğer geldiğinde birşeyler başlar mı?'' sorusu beynine yer edicek :( bence kız arkadaşın olacak kişi kesin kararını vermeli: Ya hep Ya hiç diyebilmeli -_-

bu arada güzel sözlerin için tşk ederim, sende saol kardeşim :)

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
kız arkadaşının ''ben sana layık biri değilim'' dediğini okudum... sonra bu fikirlerimi değiştirdim... bence yazın oraya da gelse senin için bişey ifade etmemeli, seni yaza kadar oyalamasının manası yok bence, bitmiş bitmiştir

zaten ıfade etmıyor etmıyorduda artık.

Gönderi tarihi:
hosbulduk arkadslar da zeyynepp hayırdır ne olmus kı oyle dedın.merak ettım.natıyen bırsey mı yaptı? :)

merhaba bu site nasıl bir konuma sahir bilen varsa bilmek isterim

Gönderi tarihi:
  • Yazar

nıye sızı rahatsız eden bır tavır mı var forumda. bu kapı herkese acık bır kapı ıstege baglı bır kapı.dıleyen gırer dılemeyen gırmez... umarım ne demek ıstedıgımı anlamıssınızdır sayın kahraman adem....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.