Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Soru bu ya; Kral Davud,Büyük İskender,Şarlman ve Julius Sezar'ı birarada görse,en çok kim sevinir.. Not:''Tarihçileeer'' gibi kolay bir cevap vermeyin lütfen.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Maça papazı : Kral Davud Sinek papazı : Büyük İskender Kupa papazı : Şarlman Karo papazı : Jül Sezar şeklinde olduğunu biliyorum.Kupa simgesi krallığı temsil ettiği için en çok ŞARLMAN sevinecektir diye düşünüyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Mantığını yakalamışsın Güzelim.. İstediğim cevap Pokerciydi (e kare papaz iyi eldir.. ) ama,senin cevabın da doğru.. Tebrik ederim.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Maça papazı : Kral Davud Sinek papazı : Büyük İskender Kupa papazı : Şarlman Karo papazı : Jül Sezar şeklinde olduğunu biliyorum.Kupa simgesi krallığı temsil ettiği için en çok ŞARLMAN sevinecektir diye düşünüyorum... Beni utandırdınız siz bayan olarak bunu bilirken az da olsa poker oynayan ben koca adam bu papazların uydurma çizimler olduğunu sanıyordum. içten tebrikler... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 teşekkür ederim,ben biraz fazla meraklı biriyim,bilmem bundan olsa gerek... ayrıca kupa simgesi krallığı, maça simgesi kupa krallığındaki şövalyeleri, karo simgesi kupa krallığında bir şehri ve sinek simgesi de kupa krallığındaki köylüleri simgeler,buradan da kupa simgesinin üstünlüğe sahip olabileceği sonucunu çıkardım... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 teşekkür ederim,ben biraz fazla meraklı biriyim,bilmem bundan olsa gerek...ayrıca kupa simgesi krallığı, maça simgesi kupa krallığındaki şövalyeleri, karo simgesi kupa krallığında bir şehri ve sinek simgesi de kupa krallığındaki köylüleri simgeler,buradan da kupa simgesinin üstünlüğe sahip olabileceği sonucunu çıkardım... bunları da bilmiyordum, ben de meraklı olduğumu sanırdım. ama böyle bir bilgi nerede bulunur ki? şimdi de bunu çok merak ettim. eğer hatırlıyorsanız bunları nerden öğrendiğinizi, rica etsem yazar mısınız? Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Tam olarak ne zaman öğrendiğimi hatırlamıyorum fakat yaklaşık 2-3 yıl kadar önceydi sanıyorum.Papazların bir anlamı olabileceğini düşünerek bir büyük abimden bunları öğrenmiştim.Çok ilgimi çektiği için araştırdım ve doğru olduğunu gördüm. Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 peki papazlardan birinin eli yok tur hiç dikkat ettinizmii sebebini bileen varmı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 peki papazlardan birinin eli yok tur hiç dikkat ettinizmii sebebini bileen varmı Efsaneye göre iskambil kağıtlarını bulan kralı temsil eder karo papazı. Bu kağıtları bulan kral ülkesinde ve dünyada kumarın bu sebeple artmasından dolayı çok üzülür, ama elinden bir şey gelmez. Bunun üzerine kendini suçlu hissedip kollarını kestirir. Destedeki tüm papazların yüzü oyuncuya dönükken, karo papazı utancı nedeniyle oıyuncuya bakmaz ve tüm papazların kolları varken, karo papazının kolları yoktur.. Alıntıdır.. Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Efsaneye göre iskambil kağıtlarını bulan kralı temsil eder karo papazı. Bu kağıtları bulan kral ülkesinde ve dünyada kumarın bu sebeple artmasından dolayı çok üzülür, ama elinden bir şey gelmez. Bunun üzerine kendini suçlu hissedip kollarını kestirir. Destedeki tüm papazların yüzü oyuncuya dönükken, karo papazı utancı nedeniyle oıyuncuya bakmaz ve tüm papazların kolları varken, karo papazının kolları yoktur.. Alıntıdır.. iyi çalşımışsın taurus bilmiceke kim bilecek değilmi ama Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yok yaw,büyütme o kadar..Ulaşılamayacak bir bilgi değil.. Alıntı
Misafir Cуяαη Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 abartırım huyum kurusun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.