Φ yingyang Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 ONCE KOYUME GELDILER HIC SESIMI CIKARMADIM SONRA KOMSUM ICIN GELDILER YINE , HIC SESIMI CIKARMADIM SIRA BANA GELDI ETRAFIMA BAKTIM SES CIKARACAK HIC KIMSE KALMAMISTI. Ben sesimi cikariyorum ve Hukumetimden Taleb ediyorum. 1. Dunyanin hic bir Ulusuna sorumlulugu vazive goren iktidarinin kabul Etmedigi DOKUNULMAMAZLIK KANUNUNUN secimlerde soz verildigi Gibi Acilen KALDIRILMASI. 2. Medeni kanunlara degil, Turkiyenin Daha acil sorunlarina enerji sarf edilmesini Mesala, ekonomi,saglik,iszizlik, CEZA kanunlari, yollar ve yolsuzluklar. 3.Hukumetin butun kollarinin Anayasaya bagli olarak kararlar vermesin ve Turk Ulusunu direct olarak etkileyecek Mevzulara seffaklik mesale Avrupa Birligi. 4. BAGIMZIZ MEDYA, BAGIMSIZ YARGI olusmasi icin zemin hazirlamasini. SIZ NE TALEB EDIYORSUNUZ? Eger bu fikirlere katiliyorsaniz ......SIRA BANA GELDI isimli Bloguma Yanitlayin Yeni Yiliniz Kutlu Olsun ve gecen her Yil Turkiyeyi bir adim daha Medeniyet Ve hem sahsi hem ulusal hurriyete Kavustursun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.