Φ XOzibo Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 BİRAZ ACAİP OLANLAR Arkadaşlar bu üçünde aklınıza ne gelirse yazın 1.S C O E R V U A M B U I ? 2.Ü K Ş A Y V T P P ? 3.I H P D E ? KELİME BAŞLARI 1.K S B Ş Y A S S Y Ü T E S O O B M Y P O B O B M ? 2.D D A K Y Ç B Y K Ş O O S D S H Y ? Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 O kadar da zor değil biraz düşünseniz bulursunuz Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 şu soruyu briaz açıklarmsıın biraz baktım kelimeler rogramlama dillerinin ismi oalbilr ama eksikler var mesela visual,delphi gibi isimler gecebilir ama eksikler va r soruyu biraz açarmısın... Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 biraz acayip olanların ilki dışında ki harfler bazı kelimelerin baş harfleri biraz acayip olanların ikincisi ve üçüncüsü klavyeden kelime başlarının birincisi birincisi şarkı ikincisi de şiir galiba Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 hönk açıklamam bile bir soru gibi maşallah Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 BİRAZ ACAİP OLANLAR Arkadaşlar bu üçünde aklınıza ne gelirse yazın 1.S C O E R V U A M B U I ? (Bu biraz zor) 2.Ü K Ş A Y V T P P ?(Bu klavyedeki bazı kelimelerin baş harfleri) 3.I H P D E ?(Bu da klavyedeki bazı kelimelerin baş harfleri) KELİME BAŞLARI 1.K S B Ş Y A S S Y Ü T E S O O B M Y P O B O B M ? (Bu bi çocuk şarkısının baş harfleri) 2.D D A K Y Ç B Y K Ş O O S D S H Y ?(Bu şiir gibi bişe ama tamamen ne olduğunu söylersen hemen bulursunuz) Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 BİRAZ ACAİP OLANLARArkadaşlar bu üçünde aklınıza ne gelirse yazın 1.S C O E R V U A M B U I ? (Bu biraz zor) 2.Ü K Ş A Y V T P P ?(Bu klavyedeki bazı kelimelerin baş harfleri) 3.I H P D E ?(Bu da klavyedeki bazı kelimelerin baş harfleri) KELİME BAŞLARI 1.K S B Ş Y A S S Y Ü T E S O O B M Y P O B O B M ? (Bu bi çocuk şarkısının baş harfleri) 2.D D A K Y Ç B Y K Ş O O S D S H Y ?(Bu şiir gibi bişe ama tamamen ne olduğunu söylersen hemen bulursunuz) Kelime başlarından ilkini çözünce çok şaşırdım ve endişelendim başın derde girecek diye... Ama ikincisini de çözünce rahatladım; meğerse ya bilerek, yanıltmak için ya da yalnışlıkla ikisinin ipuçlarını karıştırmışsın! Biri istiklal marşımız diğeri daha dün annemizinle başlayan şarkı. Acaiplerden üçüncü: Page up, Home, Insert, Delete, End. İkincisi: Üstkarakter, kontrol, şift, alt, olabilir belki ama bende türkçe klavye olmadığından gerisinden emin değilim. yazdır, power, pause vs. olabilir??? Acaiplerin ilki için "bu biraz zor" diyorsun ama kolaylar için ipucu verdiğin halde zor olan için vermiyorsun ben de o yüzden bulamadım Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Evet doğru kelime başlarında ki ilk ipucu ikincinin ikinci ipucu ilkinin ilk soru ile ikinci ipucu dokunuyolar birbirlerine diye öyle yaptım ve ikiside doğru Acaiplerden üçüncüsü de doğru (cevap Page Down un ilk harfi olan P) Acaiplerin ikincisi yanlış klavyedeki bazı kelimeler derken tam kelimeler değil biraz daha farklı şeyler Zor olan o kadar da zor değil aslında ama bi ipucu vereyim o harflerden kelime oluşacak Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 BİRAZ ACAİP OLANLARArkadaşlar bu üçünde aklınıza ne gelirse yazın 1.S C O E R V U A M B U I ? 2.Ü K Ş A Y V T P P ? 3.I H P D E ? KELİME BAŞLARI 1.K S B Ş Y A S S Y Ü T E S O O B M Y P O B O B M ? 2.D D A K Y Ç B Y K Ş O O S D S H Y ? Ünlem,Kesme,Şapka,Artı,Yüzde,Ve,T..?,ParanteziParantez T yi bulamadım Ters Slaş olabilir ama benim bildiğim Slaşdır??? Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 nobody tebrikler / taksimdir diye biliyorum ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.