Φ bakkalamca Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Ben Tekirdağ ın Çorlu ilçesinden evli 2 çocuklu 77 doğumlu market işiyle uğraşan bireyim. Bu foruma asıl katılma nedenim tabiki kitaplarla ilgili bölüm ama diğer bölümlerede ısınacağımdan eminim. Günde ortalama bin sayfa kitap okuduğum uzun süreli dönemler oldu ancak son 2 yıldır vakit bulamamak belki biraz uzak kaldım. Belki birazda netin etkisiyleyoğunlaşma alanımda farklılıklar oluştu ama yinede oturduğumda bir romanı ortalama 2 yada 3 günde bitiririm. Belki bu yüzdende net daha kolay geliyor vs diyerek kitap okumuyorum bu dönemde . Başladfığımdfa kısa sürede bitirmeme rağmen hiç başlamamayı seçiyorum kısaca. Ancak asıl sorunum ktaplar hakkında bilgim çok sınırlı mesela ne okumalıyım vs bunu çok karmaşık yapıyorum bigün dünya klasiklerinden okurken birgün felsefi dierğ gün tarihi diğerinde roman okurken buluyorum kendimi yazarlar yada kitapları hakkında hiç bilgim yok olarak düşünebiliriz ne bulursam okurum en doğru tabir sanırım. Yani kitap kültürüm olmadan okuyorum ve anlıyorum ama bi düşünceyi yada yazarı vs seçmiyorum. Bu açıdan külürümü geliştirmek için burdayım da diyebiliriz. Şimdilik bukadar.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 hoşgeldin abi...günde bin sayfa he bin sayfalık bi kitabın resimlerine baksan yine bi günde bitmez bin sayfa yaw bende bi kitapsever ve bi kardeşin olarak sana tavsiyem okuduğumuzu anlayacağımız kadar kitap okumak,günde bin sayfa okusam aklımda okudugumun az bi bölümü kalır ama günde 70 sayfa okusam bir çoğu aklımda kalır mesela... zaten bu aralar fazla vaktin olmuyormuş kitaplar ve yazarlar hakkında bu forum sayesinde iyi bilgiler edinip kendini geliştireceğinden eminim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 hoşgeldin bakkalamca umarım forumun faydasını görürsün... görüşmek üzere bu arada erbaya sonuna kadar katılıyorum günde bin sayfa okumaktansa yüz sayfa okumayı tercih etmelisin Alıntı
Φ bakkalamca Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Arkadaşlar tavsiyeniz için teşekkürler de benim sorunum bin sayfa okumak vs değil ben okuduğumu anlarım anlamasam zaten niçin okuyum. Ayrıca bin sayfaya kadar çıktığımı söledim okuduğumu değil gerçi 1,5 yıl kadar böleydi neredeyse aralıksız ama o yıllar geride kaldı şimdi zaten 200 civarı ortalamam var yılda okuduğum kitap sayısının 300 lerden 3 lere düştüğünü düşünürsek sanırım bu doğal karşılanmalı. ,Neyse size yinede değerli görüşlerniz için çok teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.