Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 merhaba ben emrah cingöz bundan önce de forumda yardım beklediğimizi belirten başlıklar altında derdimizi anlatmaya çalışmıştım bunu tekrar yapmamın faydalı olacağını düşündüm 5 yıldır şanlıurfanın siverek ilçesinde sınıf öğretmei olarak görev yapmaktayım görev yaptığım okulda kütüphane çalışmalarını yürütmekteyim kütüphanemiz hala kitap bakımından bir ilköğretim okulunun kütüphanesine yakışmayacak durumda bu yüzden sizlerden isteğim daha önce de olduğu gibi okulumuza ansiklopedi,hikaye ve roman türünde kitaplar kaynaklar ulaştırabilmenizdir bizim için sayının önemli olmadığını önemli olanın birşeyler yapabilmek olduğunu söylemek isterim çünkü elinizde bi tane bize gönderebileceğiniz kitap olsa da burada ona ihtiyacı olan yavrucaklar olduğunu bilmenizi isterim şimdiden yapacağınız yardımlarınız için teşekkür eeder bize yardımcı olmak için bulunacağınız girişimlerde kolaylıklar dilerim herşey gönlünüzce olsun güneydoğudan sevgi ve selamlar gönderiyorum hepinize...... bana ulaşabileceğiniz telefon,adres ve mail bilgileri aşağıdaki gibidir; tel: 0505 7766412 mail: [email protected] adres: şehit öğretmen metin gençdal ilköğretim okulu baülar mahallesi 63600 siverek/Şanlurfa Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 ben etraftan bırseyler yapmaya calısacagım.bırseyler elıme gecerse sıze ulasırım.sagduyunuz ıcın tesekkurler Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 bu konuyu sabitlemek lazım konu hakkında gereken yerlere yazı yazmam lazım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.