Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 hosbuldum arkadasım saol..ewet acele ettık :=)ama benım ısmımın bu sıteyle ne alakası var hala anlayamadım..neyse gorusmek uzere bu bi şifre işteee derin düşün... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Yazınızı yeni gördüm,hoşgeldiniz. Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazınızı yeni gördüm,hoşgeldiniz. Hoşbuldum saol arkadasım ama biraz hızlı daldım konulara neyse tekrar saol Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 hosgeldın kardes. erzurumda hangı bolumde okuyosun.ben erzurumluyum. Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 hosgeldın kardes. erzurumda hangı bolumde okuyosun.ben erzurumluyum. hoşbuldum kardeşim saol..bende aslen erzurumluyum...erzurumda Alman dili ve edebiyatı okuyorum..sen nerde oturuyosun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 hoşbuldum kardeşim saol..bende aslen erzurumluyum...erzurumda Alman dili ve edebiyatı okuyorum..sen nerde oturuyosun bende erzurumluyum vede su anda erzurumdayım.bende elektrık okuyorum. Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 bende erzurumluyum vede su anda erzurumdayım.bende elektrık okuyorum. sewindim arkadasım..ben suan tatildeyim..okullar başlayınca donucem Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 sewindim arkadasım..ben suan tatildeyim..okullar başlayınca donucem tatılde olmana sevındım. ınsallah ıyı gecer.bende amasyaya gıdıyorum bugun.ama belkı sacma belkı en dogrusu ama gıtmek zorundayım.aılemın haberı olmasada.buna tatıl dıyebılırsek eger dıyelım.benım ıcın degılde o yuzden bu arada senı arkadas lısteme ekledım. haberın olsun. ıyı tatıller Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 tatılde olmana sevındım. ınsallah ıyı gecer.bende amasyaya gıdıyorum bugun.ama belkı sacma belkı en dogrusu ama gıtmek zorundayım.aılemın haberı olmasada.buna tatıl dıyebılırsek eger dıyelım.benım ıcın degılde o yuzden bu arada senı arkadas lısteme ekledım. haberın olsun. ıyı tatıller sagol arkadasım..amasyaya tatile gitmedigini anladım ama nıye gıttıgını anlamadım :=)hayırlısı olsun..bende ekledim seni..inş. erzurundada görüşürüz..selam ve dua ile Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 sagol arkadasım..amasyaya tatile gitmedigini anladım ama nıye gıttıgını anlamadım :=)hayırlısı olsun..bende ekledim seni..inş. erzurundada görüşürüz..selam ve dua ile ınsallah kardes gorusuruz neden olmasın.neden gıtıtgımı soylıyım GONUL ISLERI ama bıraz durumlar karısık tabı o yuzden gıdıyorum.aılemın gıdecegımden haberlerı olmadıgı ıcın baska yere gıdıyorum dedım.bu yuzden basıma bırsey gelır dıye korkuyom. neyse olurya bır daha gorusemezsek hakkını helal et kardesım. Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 ınsallah kardes gorusuruz neden olmasın.neden gıtıtgımı soylıyım GONUL ISLERI ama bıraz durumlar karısık tabı o yuzden gıdıyorum.aılemın gıdecegımden haberlerı olmadıgı ıcın baska yere gıdıyorum dedım.bu yuzden basıma bırsey gelır dıye korkuyom. neyse olurya bır daha gorusemezsek hakkını helal et kardesım. Allah yardımcın olsun kardesim..ben sakaryadayım ozelıne numaramı yazıyorum..yolun buralara veya takın biyere duserse misafirim ol..beklerim.. Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 hoşgeldin abdulsela hoşbulmaya calısıyorum arkadasım sagol Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 ınsallah kardes gorusuruz neden olmasın.neden gıtıtgımı soylıyım GONUL ISLERI ama bıraz durumlar karısık tabı o yuzden gıdıyorum.aılemın gıdecegımden haberlerı olmadıgı ıcın baska yere gıdıyorum dedım.bu yuzden basıma bırsey gelır dıye korkuyom. neyse olurya bır daha gorusemezsek hakkını helal et kardesım. nası konuşuyosun öyle bursercan Allah korusun kardeşim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Allah yardımcın olsun kardesim..ben sakaryadayım ozelıne numaramı yazıyorum..yolun buralara veya takın biyere duserse misafirim ol..beklerim.. sagol kardes sımdı memleketıme dondum yenı gordum bu yazını. ınsallah baska bır zaman kardes.Allah razı olsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 nası konuşuyosun öyle bursercan Allah korusun kardeşim bugun geldım abla memleketıme Allah korudu benı.bız kendımızı garantıye alalımda ablacım gerısı Allahın ısı. sagol benı dusundugun ıcın abla Alıntı
Φ abdulselaö Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 hosgeldın kardesim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 hosbulduk kardes.sımdı ben gıdıp kafayı koyup yatıcam.kac gundur uyumuyorum bırde 9 saatlık yol yordu. eyvallah kardes Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 bugun geldım abla memleketıme Allah korudu benı.bız kendımızı garantıye alalımda ablacım gerısı Allahın ısı.sagol benı dusundugun ıcın abla hoşgeldin bursercan sende saol bu arada nası geçti bakalım amasya serüveni Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 hoşgeldin bursercan sende saol bu arada nası geçti bakalım amasya serüveni soyle soylıyım abla teomandan-param parca anladın sen onu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 soyle soylıyım ablateomandan-param parca anladın sen onu anladım kardeşim ama boşver bu gülücükler yüzünden hiçbir zaman kaybolmasın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 anladım kardeşim ama boşver bu gülücükler yüzünden hiçbir zaman kaybolmasın tesekkur ederım abla.vallahı tekrar soyluyorum eger yuzumde kucuk bır gulumseme varsa bunu sızlere borcluyum.hem esprılerınızle hem benım sorunumla ılgılenmenız tesellı etmenızle bunun ustesınden gelebılıyorum ancak. tekrar tesekkur edıyorum( ozellıkle mıneu,guzelim,larsıe,aysum,candıde,sedelına,abdulselao,yayamaz kayımca,fıggaro, vs.aklıma gelmeyen tum arkadslarıma) ıyıkı varsınız.Allah bızı ayırmasın ınsallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 tesekkur ederım abla.vallahı tekrar soyluyorum eger yuzumde kucuk bır gulumseme varsa bunu sızlere borcluyum.hem esprılerınızle hem benım sorunumla ılgılenmenız tesellı etmenızle bunun ustesınden gelebılıyorum ancak. tekrar tesekkur edıyorum( ozellıkle mıneu,guzelim,larsıe,aysum,candıde,sedelına,abdulselao,yayamaz kayımca,fıggaro, vs.aklıma gelmeyen tum arkadslarıma) ıyıkı varsınız.Allah bızı ayırmasın ınsallah abdulselam bize kızıcak, topiğim elden gitti diye ama kusurumuza bakmasın artık sende iyiki varsın kardeşim Amin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 evet abla haklısın. buradan abdulselao dan ozur dılıyoruz.kardes kusura bakma bu aralar senı goremıyoruz zaten hayırdır Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.