Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
hosgeldın kardes. erzurumda hangı bolumde okuyosun.ben erzurumluyum.

hoşbuldum kardeşim saol..bende aslen erzurumluyum...erzurumda Alman dili ve edebiyatı okuyorum..sen nerde oturuyosun

Gönderi tarihi:
hoşbuldum kardeşim saol..bende aslen erzurumluyum...erzurumda Alman dili ve edebiyatı okuyorum..sen nerde oturuyosun

bende erzurumluyum vede su anda erzurumdayım.bende elektrık okuyorum.

Gönderi tarihi:
sewindim arkadasım..ben suan tatildeyim..okullar başlayınca donucem

tatılde olmana sevındım. ınsallah ıyı gecer.bende amasyaya gıdıyorum bugun.ama belkı sacma belkı en dogrusu ama gıtmek zorundayım.aılemın haberı olmasada.buna tatıl dıyebılırsek eger dıyelım.benım ıcın degılde o yuzden ;)

bu arada senı arkadas lısteme ekledım. haberın olsun.

ıyı tatıller :)

Gönderi tarihi:
tatılde olmana sevındım. ınsallah ıyı gecer.bende amasyaya gıdıyorum bugun.ama belkı sacma belkı en dogrusu ama gıtmek zorundayım.aılemın haberı olmasada.buna tatıl dıyebılırsek eger dıyelım.benım ıcın degılde o yuzden ;)

bu arada senı arkadas lısteme ekledım. haberın olsun.

ıyı tatıller :)

sagol arkadasım..amasyaya tatile gitmedigini anladım ama nıye gıttıgını anlamadım :=)hayırlısı olsun..bende ekledim seni..inş. erzurundada görüşürüz..selam ve dua ile

Gönderi tarihi:
sagol arkadasım..amasyaya tatile gitmedigini anladım ama nıye gıttıgını anlamadım :=)hayırlısı olsun..bende ekledim seni..inş. erzurundada görüşürüz..selam ve dua ile

ınsallah kardes gorusuruz neden olmasın.neden gıtıtgımı soylıyım GONUL ISLERI :) ama bıraz durumlar karısık tabı o yuzden gıdıyorum.aılemın gıdecegımden haberlerı olmadıgı ıcın baska yere gıdıyorum dedım.bu yuzden basıma bırsey gelır dıye korkuyom. neyse olurya bır daha gorusemezsek hakkını helal et kardesım.

Gönderi tarihi:

hoşgeldin abdulsela :clover:

Gönderi tarihi:
ınsallah kardes gorusuruz neden olmasın.neden gıtıtgımı soylıyım GONUL ISLERI :) ama bıraz durumlar karısık tabı o yuzden gıdıyorum.aılemın gıdecegımden haberlerı olmadıgı ıcın baska yere gıdıyorum dedım.bu yuzden basıma bırsey gelır dıye korkuyom. neyse olurya bır daha gorusemezsek hakkını helal et kardesım.

Allah yardımcın olsun kardesim..ben sakaryadayım ozelıne numaramı yazıyorum..yolun buralara veya takın biyere duserse misafirim ol..beklerim..

Gönderi tarihi:

nası konuşuyosun öyle bursercan <_< Allah korusun kardeşim -_-

Gönderi tarihi:
Allah yardımcın olsun kardesim..ben sakaryadayım ozelıne numaramı yazıyorum..yolun buralara veya takın biyere duserse misafirim ol..beklerim..

sagol kardes sımdı memleketıme dondum yenı gordum bu yazını. ınsallah baska bır zaman kardes.Allah razı olsun

Gönderi tarihi:
nası konuşuyosun öyle bursercan <_< Allah korusun kardeşim -_-

bugun geldım abla memleketıme Allah korudu benı.bız kendımızı garantıye alalımda ablacım gerısı Allahın ısı.

sagol benı dusundugun ıcın abla

Gönderi tarihi:
bugun geldım abla memleketıme Allah korudu benı.bız kendımızı garantıye alalımda ablacım gerısı Allahın ısı.

sagol benı dusundugun ıcın abla

hoşgeldin bursercan ;) sende saol :) bu arada nası geçti bakalım amasya serüveni :D

Gönderi tarihi:
soyle soylıyım abla

teomandan-param parca :)

anladın sen onu :D

anladım kardeşim -_- ama boşver ;) bu gülücükler yüzünden hiçbir zaman kaybolmasın :D

Gönderi tarihi:
anladım kardeşim -_- ama boşver ;) bu gülücükler yüzünden hiçbir zaman kaybolmasın :D

tesekkur ederım abla.vallahı tekrar soyluyorum eger yuzumde kucuk bır gulumseme varsa bunu sızlere borcluyum.hem esprılerınızle hem benım sorunumla ılgılenmenız tesellı etmenızle bunun ustesınden gelebılıyorum ancak.

tekrar tesekkur edıyorum( ozellıkle mıneu,guzelim,larsıe,aysum,candıde,sedelına,abdulselao,yayamaz kayımca,fıggaro, vs.aklıma gelmeyen tum arkadslarıma)

ıyıkı varsınız.Allah bızı ayırmasın ınsallah :):clover:

Gönderi tarihi:
tesekkur ederım abla.vallahı tekrar soyluyorum eger yuzumde kucuk bır gulumseme varsa bunu sızlere borcluyum.hem esprılerınızle hem benım sorunumla ılgılenmenız tesellı etmenızle bunun ustesınden gelebılıyorum ancak.

tekrar tesekkur edıyorum( ozellıkle mıneu,guzelim,larsıe,aysum,candıde,sedelına,abdulselao,yayamaz kayımca,fıggaro, vs.aklıma gelmeyen tum arkadslarıma)

ıyıkı varsınız.Allah bızı ayırmasın ınsallah :):clover:

abdulselam bize kızıcak, topiğim elden gitti diye ama kusurumuza bakmasın artık :blushing::D

sende iyiki varsın kardeşim ;) Amin -_-:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.