Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 17 yıl Dost Dost dost diye diye nicesine sarılmak. Boşa kürek çekmek boşa yorulmak. Allah kabul etmiyor yanına ortak. istersen aç bir kurana bak. Kuranın yani sıra başka kitablar edinme. Boşa yorulup boşa didinme. Beni dinleme kuranı dinle. İşte o zaman Allah seninle. Allah ibrahimi dost edindi. O müşriklerden değildi. Yalnız Allaha kulluk etti. İstersen güneşten aydan sor ibrahimi. İbrahimin balta ile kırdığı putlar. Kanun maddesi olup kitablaştılar. Ana yasa olup, kanunlaştılar. Allahın hükmüne ortak oldular. Musa putu yaktı, arta kalanı denize attı, Sandıkkı putlar bitti, Samiriler bitmedikçe, Putlarda bitmeyecekti. Putlara sarılmayı, vahye sarılmak gibi sananlar. Bir an önce, kurandan, başka kitabları bırakmalılar. selam ve dua ile. Furkan Nezir. Not.Bir defaaya mahsus olmak uzre. link veriyorum,http://forum.iktibas.info/thread.php?threadid=5728&boardid=19&styleid=2 Dileyen diger siirlerimi oradan okuyabilir. selamlar. Evren.
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 17 yıl Destek olmak. Yasalar kaygılar ve tasalar. Allahı hoşnut ederse, Anlam kazanırlar. insanları hoşnut etmek için, zalimin safında, Yer almayın. Allahı hoşnut etmek için, mazluma destek olun. Mazluma destek olmak, Bir yetimin elinden tutmaktır. Ya değilse boşa çabalamak, Boşa namaz kılmaktır. Bismillahirrahmenirrahiym. 107.001] [DI] Dini yalan sayanı gördün mü? 107.002] [DV] İşte o, yetimi itip kakar; [107.003] [DV] Yoksulu doyurmaya teşvik etmez; [107.004] [DI] Vay o namaz kılanların haline ki: [107.005] [DI] Onlar kıldıkları namazdan gafildirler. [107.006] [DI] Onlar gösteriş yaparlar. [107.007] [DI] Onlar basit şeyleri dahi vermezler. http://forum.iktibas.info/thread.php?threa...6a669b69de5edc0 selam ve dua ile.
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 17 yıl Fikir catismalarinin, inanclarla,alay etmelerin, ve birbirlerine, kin gutmelerin sonu varmi? Dogru yol uzerinde , Egri oturmalarin, Seytana yol das olmalarin. Allaha inanmiyorum demelerin, Sonu varmi.? Inanmiyorum demelerin, bakarken, gormemelerin, Inananlarla, alay etmelerin, sonu varmi,.? Sonsuzlugunda, bir sonu, Dinsizliginde bir dini, Allahsizliginda, bir Allahi, Yok demelerin, Bir sonu,yokmu.?
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl GÖZLERİN>. Gözlerin gözlerin, yalan gözlerin. Bana bakıp başkasının, olan gözlerin. Kapat kimseler görmesin, Ya değilse günahlara vesiylesin. Haramlara vesiyle olan gözlerin. Mahremine açıl, mahremine bak. Umutla eşini beklesin gözlerin. Gerekirse önüne perde çek, Harama vesiyle olmasın gözlerin. Ağlamasını istemiyorsan, ahir zamanda. Çek gözlerine bezden perde. Ateş dolmasını istemiyorsan, Yarın mahşerde. Bu dünyada çek gözlerine, Tülden perde. Toprak bedenin almadan. Gözlerine kurtlar dolmadan. Aman ha mahşer gelmeden, Tülden perde çek gözlerine. Evren.
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl Körene köre ne, Allah kitab indirmiş, görene. Bir şey anlatamızsın, kafayı kuma gömene. Ha bire, yamalık arar dine. Bu gidişle, dönderecekler kurani, Paulusun inciline, Paulus, Ne İsa aleyhisselami gördü, Nede onun asrında yaşadı. Aldığını söylediği, ilhamla, Bir incil yazdı. Şimdi bizlerdekilerde, Ne kurana bakıyor, ne kuranda söylenen söze. İlham yoluyla, yazıyorlar, Mesneviyi, Futuhatı, Risaleleri, Birde, Bunlar Allahtan diyorlar, Sahtekar değilmi bunlar arkadaşlar. [003.078] [DI] Onlardan bir takımı, Kitapta olmadığı halde Kitaptan zannedesiniz diye dillerini eğip bükerler. O, Allah katından olmadığı halde: «Allah katındandır» derler, bile bile Allah'a karşı yalan söylerler. saygılar. Evren.
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl 02-09-2008, 00:19 Kalemim kurşunumdur, 08-02-2008 23.17 Ezilmişlerin, mazlumların,yanında. Özgürlük düşümdür, zalimlerin karşısında. kuranın diline, karşı çıkanların, karşısında, ve Diyarbakır'da,ezilenlerin yanında, kalemim kurşunumdur. Kavimlerin kardeşliği, Medine devleti, Frattan nile, Kurtla kuzu kardeşti, Sanmayınki, o bir fasıldı, geldi geçti, Mazlumun ahı figani, yüreğımi , Deldi geçti. O günden bu güne, Ahdettim, kelle koydum, Davamın uğruna, Satırlarım mermim oldu, Kalemim silahım, Kalmayacak, zalimlerden, Almadık hıç bir ahım. Ovalar duyacak, dağlar duyacak, Mazlumların direnişine, Şehirler şahidlik, Ve insanlar, şahidlık edecek, Kalemimin kurşun seslerine. Kalemimi sustururlar, Zındana sokar astırırlar, yüreğime, Allah aşkıyla yanan, Kitabıyla donanan, Kitabta satırlaşan, Mermilerimi kim sustura bilir. EVREN
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 17 yıl 02-09-2008, 00:19 Kalemim kurşunumdur, 08-02-2008 23.17 Ezilmişlerin, mazlumların,yanında. Özgürlük düşümdür, zalimlerin karşısında. kuranın diline, karşı çıkanların, karşısında, ve Diyarbakır'da,ezilenlerin yanında, kalemim kurşunumdur. Kavimlerin kardeşliği, Medine devleti, Frattan nile, Kurtla kuzu kardeşti, Sanmayınki, o bir fasıldı, geldi geçti, Mazlumun ahı figani, yüreğımi , Deldi geçti. O günden bu güne, Ahdettim, kelle koydum, Davamın uğruna, Satırlarım mermim oldu, Kalemim silahım, Kalmayacak, zalimlerden, Almadık hıç bir ahım. Ovalar duyacak, dağlar duyacak, Mazlumların direnişine, Şehirler şahidlik, Ve insanlar, şahidlık edecek, Kalemimin kurşun seslerine. Kalemimi sustururlar, Zındana sokar astırırlar, yüreğime, Allah aşkıyla yanan, Kitabıyla donanan, Kitabta satırlaşan, Mermilerimi kim sustura bilir. EVREN GUNAH DOLU GECELERE AĞLAMAK. Geceleri Kuran okumaya dalarım. Günahlı geçmiş olan gecelerime ağlarım. Bir şey yapamamanın hüznü kaplar içimi, Dünyada katledilen, kardeşlerime ağlarım. Her yer zulüm Anne,her yer ölüm Anne, Yoksa bu ,küçük kıyametmi,ne? Ama dağlar ,pamukgibi savrulmuyor, Güneş ve ay yerliyerinde duruyor. Şükürki,kadınlar,hamile kalıyor, Ve doğum sancıları,başlıyor, Katletsede Firavunlar bunca masumları, Katledemeyecekler doğacak Musaları. Selam ve Dua ile, Furkan Nezir.
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl SEVGİLİLER GÜNÜ. selam. Ben sevdiğim için, Beş vakit secdeye kapanırım, her gün, Geçici sevgiler, senede bir gün, Benim rabbime olan sevgim her gün. Onun adınadır, onun Hatırına dır tüm sevgiler. Allah sevgisiyle, yeşerir tüm bitkiler, Güller, menekşeler, laleler, Renga renk, çiçekler, Allaha kulluk yapabilmenin,hazzıyla. Güzel kokular saçarlar, Kulluk ede bilmenin coşkusuyla. Sabahla birlikte kıyama kalkarlar, Allah adına olmayan, sevgiler, Çıkar ilsikisine dayanır. Her gün değil, Senede bir gün hatırlanır. Selam ve dua ile. Furkan Nezir.
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 17 yıl Derdin Derdimdir. Firavun tarafından öldürülen, erkek çocuğu, Derdin derdimdir, acınsa acım, Cahiliyye Arablarının toprağa gömdüğü kız çocuğu, Derdin derdimdir acınsa açım. Ya şimdi, Çağmi atladı,? Bilim, Kürtaja kurban edilen, Kız ve Erkek çocuğu, Derdiniz derdimiz, acınızsa açımız. Ağlayan çocukların, Dulların ve yetimlerin, Feryadını duyan , Allaha hamdolsun. [004.075] [DI] Size ne oluyor da: «Rabbimiz! Bizi halkı zalim olan bu şehirden çıkar, katından bize bir sahip çıkan gönder, katından bize bir yardımcı lutfet» diyen zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz? selam ve dua ile. Furkan Nezir
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 17 yıl Sevgili Evren, şiir yazan ve okuyan insanlara her zaman saygım olmuştur. Şiir yükselen ruhun taşkınlığıdır. Bir aşamadır. Yanlış anlamazsan bir arkadaş tavsiyesi sana; imgeleme ağırlık ver. Şiirin kolonlarıdır onlar. Söylemek istediğini imgelerle süslenmiş dolaylı yollarla anlat biraz da. Düz yazıdan ayıran özelliklerden biri de budur. Paylaşımların için teşekkür ederim.. Saygılar Not: japonya meselesini unutmuş değilim.. Hani vahy gelmediyse onların suçu ne diyodun..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 17 yıl Sevgili Evren, şiir yazan ve okuyan insanlara her zaman saygım olmuştur. Şiir yükselen ruhun taşkınlığıdır. Bir aşamadır. Yanlış anlamazsan bir arkadaş tavsiyesi sana; imgeleme ağırlık ver. Şiirin kolonlarıdır onlar. Söylemek istediğini imgelerle süslenmiş dolaylı yollarla anlat biraz da. Düz yazıdan ayıran özelliklerden biri de budur. Paylaşımların için teşekkür ederim.. Saygılar Not: japonya meselesini unutmuş değilim.. Hani vahy gelmediyse onların suçu ne diyodun.. Tesekur ederim, tavsiyeniz icin,sayin tezele, Ama her insanin bir yazis tarzi var, eskiden kafiyelerine uygun yazardim, hicte itibar gormezdi, simdi adam yerine kondukta siirlerimi ciddiye alanlar var, Bunu anlatmak istedigimi net bir sekilde anlatmama borcluyum, Her yazanin bir yazis tarzi oldugu gibi, benim yazis tarzimda bu, Sonra, sizin dediginiz, tarzdada siirim var, ona ornekte yine burada, Kalemim Kursunumdur, siiri buna bir ornek, orda verilen mesaj dolayli, Ama onunda soyle bir problemi oluyor, her okuyan verilen mesaji baska tarafa cekebiliyor, mesaj net olmuyor, Oysa aslolan verilen mesajin net olmasidir, diye dusunuyorum, yinede tavsiyeleriniz icin, yurekten tesekur ederim. saygilar Evren.
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl TARAFTARZEDE> Dikilmiş 3 taraftar zede. Futbolizme,hizmette amade. Tıpkı ibrahimin babasının,putuna benziyor. Put satip, parasını yiyor. Futbol, insanları uyutan , spor , amacından çıkan. Kumara döndü, iyi gelir bırakan. Bal tutan. Parmağını yalıyor, Şeytana kullukta, Demekki böyle oluyor. selam ve dua ile. Furkan Nezir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.