Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Yıllar önce bir arkadaşım "bak sana seveceğin birşey dinleteceğim" dedi....Dinledim. "Nasıl" diye sordu "çok güzel nedir bu?"dedim.Çeçen Marşıymış..Dinlerken insana huzur veriyor. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 sözlerini anladığında huzur vermiyor malesef. "kurşunlanıp toprağa düşen güzel çeçenistanım. şehitliğe yürüyen bebeklerinin yerine ben ölseydim keşke" nohchyicho hüzünlü bir ağıt. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Tabiki hüzünlü ama huzur vermesinin sebebide bu dua şeklinde oluşu,dua huzurdur.Sözlerini biliyorum. Aslında bunun alt yazılı orjinalide var youtubede gerçi buda güzel üstelik benim hemşehirilim düzenlemiş Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 bu video sürekli siliniyor. sebebi anlaşılmaz bir biçimde. Bu versiyonu düzenleme olan versiyonlarından değil. Ali Dimayev'in albümünden sonra yapılan orjinal klip. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2008 Melodi Sting'in Fragile'ına benziyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.