Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl hoş geldin tatlı çocuk daha önce karşılaşmadıgımız için tanımıyorum seni ama tanımıcagım anlamına gelmez umarım her zaman iyi vakit geçirirsin ve geçirtirsin iyi eglenceler valla birine hosgeldin diyem dedim sen denk gewldin hosgeldin Gülsün sende hoş geldin-de de'si var bak o de'yi unutma
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Yazar valla birine hosgeldin diyem dedim sen denk gewldin hosgeldin Hoşbuldum GÜLSÜN..... yüzün.... Bende sadece seni mutlu etmek istemiştim...ama sen olmayınca boş ve anlamsız kaldı...... Düşünüldüğünü bil yeter..........
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Yazar hoş geldin tatlı çocuk daha önce karşılaşmadıgımız için tanımıyorum seni ama tanımıcagım anlamına gelmez umarım her zaman iyi vakit geçirirsin ve geçirtirsin iyi eglenceler Hoşbuldum.... Bak insan dilinin altında gizlidir..... Çünkü beni.....,,, Öğrendikten,tanıdıktan,karşılaştıktan ve sevdikten sonra daha çok acı çekersiniz.... Benim boş yere dileklerime sahip olmuş çok insanlar görüyorum......,,
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 17 yıl Yazar Nesneyim ben...bana objektif yaklaşın,tamlayanım olun... velev ki dolaysız da olsanız........ -----İlgilenenlere duyrulur.....;
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.