Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tokio Hotel


KiRaZ

Önerilen İletiler

~ Tokio Hotel Hakkında Genel Bilgi~

169879_V5T2IXQQFK35W3I2XVSKMKTN8GGA83_fggffghf_H182732_L.jpg

İlk olarak 2001’de Devilish adıyla kurulan grup yetenek gösterilerinde ve küçük konserlerde çalmaya başlamıştır. Bill Kaulitz, 2003’te (çeyrek finalinde elendiği) çocukların Yıldız Arama’sına katıldıktan sonra, müzik yapımcısı Peter Hoffmann tarafından keşfedilir. Devilish, adını Tokio Hotel’e (“Tokio”, en çok konser vermek istedikleri yer olan çok sevdikleri Tokyo’nun Almanca’sıdır ve “Hotel” de turnelerde hep otellerde kaldıkları için) çevirir ve Sony BMG onlarla bir sözleşme imzalar. Hoffman; David Jost ve Pat Benzner’i yaratımcılar ve yazarlar takımına alır ve çocuklara şarkı yazma ve enstrüman çalma eğitimi vermelerini sağlar. Bununla beraber, ilk albümlerinin basımından kısa bir süre sonra Sony sözleşmeyi bitirir. 2005’te Universal Müzik Grubu, Tokio Hotel ile sözleşme imzalar ve bir satış planı geliştirir. Basement Jaxx, Melodik Pinpon, Bob Sinclar ve Givichy Universal gibi birkaç DJ Tokio Hotel şarkılarını tekrar düzenler.

 

Üyeler

 

Bill Kaulitz-Vokal

Tom Kaulitz-Gitar

Georg Listing-Bass gitar

Gustav Schäfer –Bateri

Albümler

Schrei-19 Eylül 2005

Schrei- so Laut du Kannst-2006

Zimmer 483-23 Şubat 2007

Scream/Room 483-1 Haziran 2007

bill-kaulitz-61878.jpg

Bill Kaulitz

Bill Kaulitz Leipzig'de doğdu. Annesi Simone Kaulitz. Babası Jörg Kaulitz.Daha sonra annesi tekrar evlendi üvey babası Gordon Trümper.Üvey babasının da müziğe büyük bir yeteneği var ve o da başka bir grupta gitarist. Kardeşi Tom Kaulitz ise Bill'in grubunda gitarist ve ondan 10 dakika önce doğmuş.İkizler kreşteyken birbirlerine o kadar çok benziyorlarmış ki kreşe üstlerinde adları yazan tişörtlerle gidiyorlarmış bu sayede insanlar onları ayırabiliyormuş. Yıllar geçtikçe değişmeye başlamışlar ve şu an birbirlerinden çok farklı iki kişiler. Bill yedi yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlamış. İlkokulda Tom genellikle öğretmenlerine kağıt topları ve mürekkep atarmış. Bill okulu 1.9 gibi bir puanla bitirirken (Bu Almanya'da çok iyi bir puan) Tom 2.2 puanla bitirmiş (Bill'in puanı daha iyi).

 

 

 

Bill Kaulitz erkeksi ve kadınsı stilleri bir arada kullanan bir rockçı. Genelde sıkı ve dar kotlar, siyah ceket, rock gruplarının bilekliklerini ve gotik takıları seviyor. Şarkı söylemeye başladığı günden beri saçlarını siyaha boyuyor ve siyah göz makyajı yapıyor. Uçları sivri saç modelinin çok etkileyici olduğunu düşünüyor. Bill kendini müziği,giysileri ve tarzıyla gayet güzel ifade ediyor.

 

Bill yedi yaşından beri şarkı söylüyor ve yazıyor. Almanyadaki Star Search yarışmasında ikizi olmadan tek başına "It's Raining Man"i söylemişti. Ve sonuda 2001 yılında Tom ve Bill , George ve Gustav'la tanıştılar.Çalış tarzları ve müzikten aldıkları tat aynı olduğu için bir grup kurdularŞablon:Devilish. Küçük bar ve klüplerde söyledikten sonra yapımcı Peter Hoffman ile tanıştılar. Ve Universal Müzikle anlaşma imzaladılar. O zamandan beri Tokio Hotel olarak tanınıyorlar. Öbür söz yazarlarınıda yardımıyla Bill kısa sürede tüm kasetin şarkılarını tamamladı ve ilk kasetleri "Schrei" çıktı. Tüm Avrupada büyük bi hızla bütün kasetler satıdı. Bir anda listelerde en üst sıralara yerleştiler. Daha sonra 2006 yılında "Schreiénin ingilizcesini çıkardılar Şablon:Scream ve artık Bill'in sesi iyice oturmuştu. Ardından yeni albümleri Zimmer 483'ü çıkardılar. Şimdi Mart ayında turneye çıkmayı planlıyorlar.Ve Bill "Arthur ve Minimoylar" filminin almancaya çevrilmesinde Arthur'u seslendirdi.

 

Kardeşleri: Tom Kaulitz ikiz kardeşi birde diğer babasından bi kız kardeşi var.Burcu:Başak Boyu:1.73 Kilosu:50kg Cinsiyeti:erkek Göz Rengi:kahve rengi Saç Rengi:Aslında koyu sarışın ama siyaha boyatıyor Hobileri:Müzik ve Partiler Dövme ve Piercingleri: 2 tane dövmesi var bir tanesi ensesinde "Tokio Hotel'in anblemi Diğeri ise sol kasığında iç içe geçmiş bir sürü yıldız. Ayrıca dilinde ve kaşınde piercing var.En Sevdiği Şarkıcı/Grup:Greeenday Keane David Bowie , the rasmus En Sevdiği Şarkı:Try Again İlk Aldığı Albüm: Nena İlk Konseri:Nena

Yapmak İstediği Şey: Eğlenmek ve Özgür olmak 1994 yılında bir sürü filmde figüran olarak kardeşiyle rol aldı.Bill en sevdiği sanatçılardan biri olan Nena ile Arthur und Minimoys'un Almanca seslendirmesini yaptı.

av-2350793.jpg

Tom Kaulitz

 

Tom Kaulitz (doğum g. 1 Eylül 1989, Leipzig, Almanya) Tokio Hotel pop-rock grubunun gitaristidir.Tom, Tokio Hotel'nin baş vokalisti Bill Kaulitz'in ikiz kardeşdir.

Tom Kaulitz Leipzig'de doğdu. Annesi Simone Kaulitz ve babası Jörg Kaulitz'dir. Annesi ve babası boşandıktan sonra annesi Gordon Trümper ile evlenmiştir. Tom, Bill'den 10 dk önce doğmuştur. İkizler kreşteyken birbirlerine o kadar çok benziyorlarmış ki kreşe üstlerinde adları yazan tişörtlerle gidiyorlarmış bu sayede insanlar onları ayırabiliyormuş. Yıllar geçtikçe değişmeye başlamışlar ve şu an birbirlerinden çok farklı iki kişiler. Bill yedi yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlamış. İlkokulda Tom genellikle öğretmenlerine kağıt topları ve mürekkep atarmış. Bill okulu 1.9 gibi bir puanla bitirirken(Bu Almanya'da çok iyi bir puan) Tom 2.2 puaanla bitirmiş.

Tom 7 yaşından beri gitar çalabiliyor. 2001 yılında Gustav ve Georg ile tanıştılar. Müzik zevklerinin aynı olduğunu anlayan dörtlü 'Devilish' adında ilk gruplarını kurdular. Küçük şovlarda, gece klüplerin de ve barlarda çaldıktan sonra 2003 yılında Peter Hoffmann ile tanışarak Universal Music Domestic Division ile anlaşma imzaladılar. ilk albümleri SCHREİ'yi 2005 yılında yayınladılar. Albüm kısa zamanda çok sattı ve Avrupa'da hızla tanınmaya başladı. Tom gitar çalmanın yanında şarkı da söyleyebiliyor. Ancak birkaç konserde Bill'e eşlik ettikten sonra hem gitar çalıp hem de şarkı söylmenin çok zor olduğunu kendi sesini duyunca kafasının karıştığını söylemiştir. Bunun yanı sıra gelecek albümde şarkı söyleyebilceğini belirtmiştir. Tom ayrıca kardeşi Bill ile 1995 yılında "Verrückt nach dir" adlı Alman filminde rol almıştır.

Bill'in gothic görünüşünün tersine Tom daha çok bol kıyafetleri ve rap stili tercih etmiştir. Ayrıca Tom ve Bill'in müzik zevkleri de farklıdır. Tom rap müziğin yanı sıra ACDC VE Aerosmith adlı iki rock grubunu dinlemektedir.

avcioguciopy7.jpg

Gustav Schäfer

 

Adı:Gustav

Soyadı:Schafer

Doğum Tarihi/Yeri:08.09.88 / Magdeburg

Kardeşleri:1 Kız Kardeşi Var

Medeni Hali:Bekar

Boyu:1,70

Saç Rengi:Sarı

Hobileri:Müzik ve Bisikletle Yolculuk

Dövme/Piercing:Yok

Sevdiği Dersler:Beden,Ekonomi

Sevmediği Dersler:Matematik,Fizik

Favori Grup/Sanatcı:Metallica

En Sevdiği Şarkı:Sword Of Glory von Motörhead

5000000002131770.gif

Georg Listing

 

Adı:georg

Soyadı:Listing

Doğum Tarihi/yeri:31.03.1987/ Halle

Kardeşi:Yok

Burcu:Koç

Boyu:1,78

Saç rengi:Kahverengi

Göz Rengi:Yeşil

Hobileri:Müzik ve Koşmak

Piercing/Dövme:Yok

Sevdiği Dersler:psikoloji

Sevmediği Dersler:Almanca ve Matematik

Sevdiği Sanatcı/Grup:Yelllowcard/Fall Out Boy

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...

Tokio Hotel sevilir mi:)Hele o BIll yok mu,kiz olsa cok hos olurdu...

Alttaki resim bunlara olan sevgimi nede guzel anlatiyor :lol:

tokiohotelkillbillux2.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

candide tanıncak kadar önemli değilmişmiş bak seen :lol:

evet doğru canım senin için çok önmli kişilikler olmayabilir

ama bu onlara karşı diğer insanları kışkırtacağın anlamına gelmezz <_<

evet *** ben de haykoyu sevmiyorm iğreniyorum hatta,şimdi gidip onun en ********* en uygunsuz bi fotosunu alıp koysam üstüne yorumunu da yapsam...

şimdi orda koskoca harflerle hayko fan club yazıo gidip oraya istediğimi yazıyım mı istesem öle şeyler yazarm kii ;)

ama saygısızlık etmiyorum,ben bunu anlamıyormm gelip de Bill'n kill bill yazn resmini koyup da o resim hakkında böle şeyler yazmk sizce normal mi? :angry:

evet grubu tanımayan nerdeyse herkes ona gay diyoo ama resim ekleyip de onunla dalga gçmk saygısızlıktan da beter oluo

evet canım bu arada o resmi ne kdr sevmediğini sen sölemesen bile grup fanları anlar merak etmeee :kiss:

kusura bakmayın huzursuzluk yaratıyorm ama bu bazı yerlerde böle ki gördğm anda fanı olark kendimi tutamyorm ne yazık ki :sweatingbullets:

o yüzden kusura bakmayınnn!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

:angry::angry: yha siz kendinizi ne zannediyorsunuz yhaa..tokio hotel sizin gibilerin yorumlarına kalmamış (tokio hotel sevenler hariçç tabiki) bu siteye sizin mesajlarınıza cvp yazmak için üye oldum. ßu mesajı bütün tokio hotel fanları adına yazdım ve benle aynı fikirde olup bukonuya tepki gösterenlere teşekkür ediyorum ve bütün tokio hotel fanlarını buraya bekliyorum

 

 

 

TOKİO HOTEL

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

***** tokio hotel'i sevmeyebilirsiniz ama onlara bu tür şeyler söylemeniz tokio hotel fanlarının hoşuna gitmezz lütfen bidaa bu ür yorumlarda bulunmyın sadece bi ricaa tokio hotel antilerinin lmasını istemem!!

 

 

kimseye saygısızlıkta bulunmak istemem!!!

 

ayrıca peh isimli arkadaşa da katılıyorumm!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.