Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 17 yıl KABADAYI Bir kabadayı ile bir mafya babası arasındaki fark.. Mafya babası ile bir kabadayının arasında farkı işleyen bir film... Bayram öncesi sinemaya gidip hangi filme girelim kavgasında kaybettiğim ve izlemek zorunda kaldığım bir film,sıradan ama Şener Şen'in hatırı için izlenir zaten filmi taşıyanda o,o ve Rasim Öztekin.. Eski bir kabadayı olan Ali Osman'nın günümüz mafya düzeni ile olan çatışması karşısındaki isimde hiç yabana atılır biri değil Kenan İmirzalioğlu.. Kenan İmirzalioğlunun oynadığı Devran psikopat ruh hastası tiplemesi ile bizi her ne kadar şaşırttıysada rolünün hakkını veriyor,kötü adam Devran,ama aşkı için herşeyi göze alan "ben önüme sürülen tüm olanakları sırf aşk uğruna red ettim"diyor. Ve kötü insanların aslında kendi istekleri ile kötü olmadıklarını geçmişini yaşadıklarını ve bugünkü çizgisine nasıl geldiğini anlatıyor Devran.. Rasim Öztekinin canlandırdığı gay Sürmeli karakteri benim filmde en çok beğendiğim ve en çok güldüğüm karakterdi.. Geri kalan karakterler filmi taşıyan bu üçü etrafında yer alan tipler.. Her ne kadar her sahnenin ardından gelecek sahneyi tahmin ettimsede yinede izlerken çok keyf aldım yer yer yapılan espiriler gülmekten koparıyor izleyeni uzun bir süredir vizyonda olmasına rağmen oldukça kalabalık bir izleyeci mevcuttu.. Bir Türk filmi olarak oldukça başarılı bir yapım oyuncu kadrosuda çok iyi. İzlemenizi tavsiye ediyorum.. Filmin künyesi Yönetmen : Ömer Vargı Senaryo : Yavuz Turgul Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu, Rasim Öztekin, Şener Şen, İsmail Hacıoğlu, Aslı Tandoğan, Tuncay Beyazıt, Kemal İnci, Ruhi Sarı, Süleyman Turan, Candan Sabuncu, Rana Cabbar, Atilla Pekdemir, Dursun Ali Sarıoğlu, Ferdi Akarnur, Ayberk Atilla, Samim Baki Yapımcı : Ömer Vargı, Mine Vargı, Murat Akdilek Görüntü Yönetmeni : Ferenc Pap Müzik : Benjamin Walken Beladi Filmin konusu “Meşhur Kabadayılardan Ali Osman (Şener Şen) eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise(Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman’ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca’dır ve yoluna çıkan herşeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır....”
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 17 yıl O kadar vasat bir film ki anlatamam. Seyretmeyen varsa hiç bir şey kaybetmediniz nasıl olsa 1-2 aya kalmaz tv de gösterilir. Şu an tv de oynayan türevi dizilerden hiç bir farkı yok. Zaten senaryonun kabadayılıkla ilgisi de yok. Şener Şen sanırım parasız filan kaldı ve sırf bir filmde oynamış olmak için bu projede rol aldı.
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 17 yıl şener şen konusunda katılıyorum. zaten bu filmi bir çok izleyici şener in hatrına izlemiştir. filme gelince bu film ilk 20 dk sıkıcı yani bir şey beklemeyeceksin. ama bu süre içerisinde filmden fazla kopma yani 3 dk aralıklarla izlesen yeter diyebilirim. 20. dk ardından filme aksiyon başlıyor. sonra gelişen entrikaların ardından filim sürüklüyor. ama son sahnenin duygusallığı filme bir meltem esintisi yaratıyor.. neyse kanımca film 10 üzerinden 6.. bu 6 ustanın katkısından dır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.