Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü bana öyle sorular sorunki sadece evet veya hayır diyeyim sizde adamın nasıl öldüğünü bulun
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl İdam mangası önündeki bir adam mı bu acaba.. Trampetler çalmaya başlar,ateş emriyle trampetler susar ve adam yediği mermilerle ölür..
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar İdam mangası önündeki bir adam mı bu acaba.. Trampetler çalmaya başlar,ateş emriyle trampetler susar ve adam yediği mermilerle ölür.. hayır ama sen bunu kesin bulursun
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Haydaa..Üstüme stres yükledin bak şimdi.. O halde,idam mahkumunun son arzusu,bir müzik dinlemek olsun he..
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü İdam mahkumuna takıldın taurusmutis. İdama mahkum olanı öldürmek cinayet olmaz di mi?. Resmi iş yani. Öyleyse cevap ne diceksin. Şöyle bir senaryo düşünelim. Testere filmindeki gibi adamı sandalyeye bağladınız bir taş plak çalıyor. Bittiğinde kol kalkacak ve ona bağlı tetikleyici harekete geçecek ve bum!! Peki katil kim. Bence bir müzisyen olarak ilk şüpheli sensin. Cinayet saatinde nerdeydin? şahidin var mı??
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl Yazar İdam mahkumuna takıldın taurusmutis. İdama mahkum olanı öldürmek cinayet olmaz di mi?. Resmi iş yani. Öyleyse cevap ne diceksin. Şöyle bir senaryo düşünelim. Testere filmindeki gibi adamı sandalyeye bağladınız bir taş plak çalıyor. Bittiğinde kol kalkacak ve ona bağlı tetikleyici harekete geçecek ve bum!! Peki katil kim. Bence bir müzisyen olarak ilk şüpheli sensin. Cinayet saatinde nerdeydin? şahidin var mı?? Hayır arkadaşlar siz bana soru sorun ama sadece evet hayır diye cevaplayabileceğim sorular
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl adam kör bir canbaz ve ipte yürüryor bildiği te şey ise ip bittiğinde yolunda bittiği ..müzk durunca yol bitti zannediyor ve iniyor ipten ...daha sorna da ölüyor..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl Yazar adam kör bir canbaz ve ipte yürüryor bildiği te şey ise ip bittiğinde yolunda bittiği ..müzk durunca yol bitti zannediyor ve iniyor ipten ...daha sorna da ölüyor.. doğru ama keşke söylemeseydin taurusmutis'in bilemediği bi soru çıkmıştı
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl İltifat olarak aldım,teşekkür ederim.. Ama sonuçta cevap verende benim yeğenim.. Kahin'cim tebrik ederim..
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2015 9 yıl Arkadaşlar yazdıklarınız yanlış bir kere ipucu da doğru değil . adam müzikle ilgileniyo adam hastanede komada . müzikle ilgilendğinden tedavi amaçlı radyo dan müzik açıyo doktorlar sonra bir anda elektrikler gidiyo ve radyo kesiliyo adam ölüyo cihazlar kapandığından
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2015 9 yıl yanlış arkdşlar bir kere o adam değil kadın kadın müzkle uğraşıyo , hastanede komada , tedaviye yanıt vermesi için odasına radyo koyuyolar çalışıyo sonra bir anda elektrikler kesiliyo elektriklr keslince radyo çalışmıyo eh radyodaki müzik susuyo zaten elektrik gidnce kadını hayatta tutan cihazlarında elektrği gidiyo ve kadın ölüyo
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2015 9 yıl Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü bana öyle sorular sorunki sadece evet veya hayır diyeyim sizde adamın nasıl öldüğünü bulun olen adam cambaz ve ip ustunde şarkıcnın ve seyircilerin onunde yukarda ıp ustunde yuruyor adamın dikkati müziğe bağlı ve müzik bitince adam bi nedenden dolayı bitiyor orayı bulamadım
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2016 9 yıl Bir cinayet ve tek ipucu müzik bitti adam öldü bana öyle sorular sorunki sadece evet veya hayır diyeyim sizde adamın nasıl öldüğünü bulun adamın mesleği nedir abiler
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2016 8 yıl Adam sirkte gözü kapalı ipin üstünde müzik bitene kadar yürümeşin gerekiyordur müzik ip bitince müzik de bitecektir ve adamın düşmanı müziği zamansız kapatır ve adam ayağını dışarı atar yere düşer ve ölür
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2017 8 yıl adam sirkte cambaz ve adam kör muzikle hareket ediyorum adam muzik bittigi an kendini birakiyor ve adam ölüyor
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2017 8 yıl adam sirkte ip cambazı gözü kapalı müziğe göre illerliyor.Müzik yanlış yerde bitiyor ve adam kendini bırakıyor. Sonra olan oluyor
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2019 6 yıl Adam sirk de akrobat ve müziğe göre ince ipin üzerinde gözleri kapalı bir şekilde gösteri yaparken elektrikler kesiliyor ve adam ipin sonuna geldiğini zannederek yüksekçe yerden yere düşüyor
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2019 6 yıl Bir müzisyen enstürman başında çoçuklara konser vermektedir kalp krizinden ölür travnma acı dayanılmazdır. Doğru mudur? Saygılarla.
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2022 3 yıl Tarih 12.12.2015 at 16:07 , Misafir Misafir dedi: olen adam cambaz ve ip ustunde şarkıcnın ve seyircilerin onunde yukarda ıp ustunde yuruyor adamın dikkati müziğe bağlı ve müzik bitince adam bi nedenden dolayı bitiyor orayı bulamadım Tarih 12.12.2015 at 16:07 , Misafir Misafir dedi: olen adam cambaz ve ip ustunde şarkıcnın ve seyircilerin onunde yukarda ıp ustunde yuruyor adamın dikkati müziğe bağlı ve müzik bitince adam bi nedenden dolayı bitiyor orayı bulamadım adam kör. müziğin ritmiyle yürüyor. elektrik gidince müzik bitiyor. müzik bitince adam ipin sonuna geldiğini sanıyor. ve atlıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.