Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Admin-- Bu filmi çok severim ben Hazır Yılbaşı gelmişken, hem filmi hem de müziklerini bir hatırlayayım ve sizinle de paylaşayım istedim... Bu arada izlemeyenler de izlesin derim, güzel bir christmas filmi... Eğlenceli, duygusal, ve birbirinden iyi oyuncu kadrosuyla dikkat çekici Billy Mack - Christmas Is All Around
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Admin-- En eğlenceli sahnelerinden birisi...Başbakan' ın (Hugh Grant) Dansı The Pointer Sisters - Jump (For My Love)
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Düğün Sahnesi Lynden David Hall - All You Need is Love Ve aynı şarkı eşliğinde filmdeki CHRISTMAS AŞIKLARI'nı izleyelim
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Üzücü sahnelerinden birisi Joni Mitchell - Both Sides Now
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Filmden değişik sahnelerle Josh Groban - The Christmas Song Kelly Clarkson - Trouble With Love Is Sugababes - Too Lost in You Texas - I'll See It Through
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Klibin başında önce filmden bir sahne izleyeceksiniz, devamında da filmin en iyi müziklerinden birini... Dido Amstrong - Here With Me
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Admin-- Bu şarkıların sahnelerine ait görüntülerini bulamadım ama filmin en iyi şarkılarından oldukları için buraya eklemeden edemeyeceğim Norah Jones - Turn Me On Wyclef Jean, Sharissa - Take Me as I Am Songbird - Eva Cassidy The Calling - Wherever You Will Go Otis Redding - White Christmas
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.