Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 19 yıl (Sabah gazetesinden) Tiyatrocu Ali Poyrazoglu yeni oyununda, 23 ciltlik Anitkabir özel defterinden seçtigi bazi bölümleri seyircileriyle paylasti. Poyrazoglu, "Bu ülkede Basbakanlik yapmis Tansu Çiller, 5 kez çikmis Atatürk'ün huzuruna... Bes kez yazi yazmis deftere. Dördü hiç okunmuyor, besincisine de simdi ben okuyacagim sizlere." dedi ve Çiller'in metnini okudu: "Yüce önder. Ulu ve büyük Atam! Dogru Yol Partisi'nin 14'üncü yilini idrak ediyoruz. (Sonra 14'ün üzerini karalamis, 15 yapmis) Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'inci yilimizda huzurundayiz... Davamiz yarim asirlik yani 65 yillik bir davadir. Milliyetçilik ve çagdaslik yolunda yarim asirdir yani tam 40 yildir yürüyoruz. Bu ülkenin çimentosu olmanin sevinci içindeyiz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizimle tuglalari yapistiracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. Ilkelerinin isigi altinda partimizin 17'inci yilini kutluyor, saygilar sunuyorum. Görüsmek üzere...."
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl (Sabah gazetesinden) Tiyatrocu Ali Poyrazoglu yeni oyununda, 23 ciltlik Anitkabir özel defterinden seçtigi bazi bölümleri seyircileriyle paylasti. Poyrazoglu, "Bu ülkede Basbakanlik yapmis Tansu Çiller, 5 kez çikmis Atatürk'ün huzuruna... Bes kez yazi yazmis deftere. Dördü hiç okunmuyor, besincisine de simdi ben okuyacagim sizlere." dedi ve Çiller'in metnini okudu: "Yüce önder. Ulu ve büyük Atam! Dogru Yol Partisi'nin 14'üncü yilini idrak ediyoruz. (Sonra 14'ün üzerini karalamis, 15 yapmis) Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokrasinin bekçileri olarak 16'inci yilimizda huzurundayiz... Davamiz yarim asirlik yani 65 yillik bir davadir. Milliyetçilik ve çagdaslik yolunda yarim asirdir yani tam 40 yildir yürüyoruz. Bu ülkenin çimentosu olmanin sevinci içindeyiz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizimle tuglalari yapistiracaklar, duvar örecekler, bina yapacaklar, içimize girecekler. Ilkelerinin isigi altinda partimizin 17'inci yilini kutluyor, saygilar sunuyorum. Görüsmek üzere...." martı tşk ederım bızımle paylaştıgın ıcın ama sanırım tansu hanım turkıyeyı ıllerı degılde gerıye götürmüş halen onun yaptıgın seylerın acısını cekıyoruz yolsuzluk ve hortumculuk gıbı eserler bıraktı bızee tşkler gardesım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.