Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 kadın doktora gider.doktor: - şikayetiniz nedir? kadın: -doktor bey parmağımı vücudumun neresine bastırsam büyük bir acı hissediyorum. doktor: -vücudunuzun neresine bastırırsanız bastırın aynı acıyı hissediyorsunuz değilmi? -evet! nerden bildiniz? -çünkü rahatsızlığınızı teşhis ettim.demiş doktor sizce muayene etmeden kadının rahatsızlığını nasıl anlamıştır? ve kadının rahatsızlığı nedir? Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 kadın doktora gider.doktor:- şikayetiniz nedir? kadın: -doktor bey parmağımı vücudumun neresine bastırsam büyük bir acı hissediyorum. doktor: -vücudunuzun neresine bastırırsanız bastırın aynı acıyı hissediyorsunuz değilmi? -evet! nerden bildiniz? -çünkü rahatsızlığınızı teşhis ettim.demiş doktor sizce muayene etmeden kadının rahatsızlığını nasıl anlamıştır? ve kadının rahatsızlığı nedir? bu temel fıkrası değilmiydi? Parmağı kırık TEMEL Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 bu temel fıkrası değilmiydi? Parmağı kırık TEMEL hayır sarışın fıkrası tebrikler Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 bencede ya kadının parmağı kırık yada tırnağı çok uzun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.