Misafir emine nur Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2015 ben 11 yaşındayım sevdiğim kişi ise 12 yaşında adı emircan ben onu çok seviyorum ama o beni sevmiyor o başka birini seviyor ve onla çıkıyorlar çok üzgünüm ben birini seviyorum o beni sevmiyor acayip dimi işte beni hayatım böyle ama ben emircanı sonuna kadar sevmeye devam edicem Alıntı
Misafir esmanur Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2015 Pazartesi evde tek olcak aramızda kötü evlerinin anahtarını var bende sabah eve girip kahvaltı hazırlanan sizce duzelirmiyiz Alıntı
Misafir Yorgun Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2015 Bende eşimi otel odasında karşılayacam ve ona süpriz yapmak istiyorum ne yapmam lazım otel odasında nasıl bir süpriz hazırlayabilirim Alıntı
Misafir gizli misafir Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2015 Vücudunuza adını dövmesini yapın çok saçma Alıntı
Misafir Sarisin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2016 Mrb oncelikle fikirleriniz cok orjinal uyguladim renk katyi hayatimiza banallikten obalisilmisliktan ciktik cokk tskr ederm ......simdi rujla yazi yazicam aynaya , yastinin altina not koyucam yarin ne tepki vetdi yazsrim ..... Alıntı
Misafir Sarisin Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2016 Gnaydin gece yuzunu yikamaya gitti banyoya aynada fotografini cekmis yaziyla gosterdi guldu beni optu.....sabahta notu gordu once baska bisy zannetti sora gulumsedi optu beni... Alıntı
Misafir cara Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2017 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2017 Ben okudum ama hiç bir şey anlamadım Lütfen biri bana doğru dürüst anlatsın şu olayı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.