Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 17 yıl Kimden : Pîr Gerçek Velî (Bay, 34) Kime : Grup: Alevi Uyan...Mehdî Geldi... Tarih : 14.12.2007 11:55 (GMT +2:00) Konu : Mehdi İşçi Partisi genel sekreteriyle çetleşti: Anlık ileti konuşması sırasında hiçbir zaman parolanızı veya kredi kartı numaranızı vermeyin. nusret: emsende sorun çıkdı size yanıt veremedim kusura bakmayın Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: estagfirullah nusret: muharem beyin soyadını sormuşdum Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: amca ben öyle şeylere dikkat etmem... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ama o çok sigara içerdi nusret: kaç yaşındasınız Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: yine en samimi olduğum kişi gözü sakat olandı Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: 33 yaşındayım? nusret: istanbuldamısınız Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: evet nusret: iyi size iyi çalışmalar Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: teşekkürde bazı şeyler eksik kaldı nusret: ne eksik kalan Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: benim acilen sizinle görüşmem gerek nusret: konu ne Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: alevilik nusret: siz dün akşam ulusal kanalda alevilikle ilgili purogram vardı izledinizmi Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: benim televizyonum çekmiyor nusret: anladım Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: işin doğrusu şu ki Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: bana lazım olan kişiler sizin tarafta nusret: siz alevimisiniz Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ben alevilerin imamıyım nusret: o zaman şakir keçeli bu konuda uzman olan kişidir onunla konuşun nusret: o sizi aydınlatır Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: onu bana yönlendirin o zaman nusret: bizim tarafta dediğiniz kişiler kimler Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: aleviler Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: devrimci aleviler nusret: siz devrimci değilmisiniz Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ben dünya devrimi için burdayım Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ve zuhurumu bekliyorum nusret: yazdığınızı okuyamadım Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: siz alevimiziniz? nusret: hayır Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ben alevilerin gaybetteki imamlarıyım Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: Mehdi sahib-i zaman Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: Onların başına geçmem gerek Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: sürümü toplamam gerek nusret: size başarılar Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: amin nusret: ama insanlara sürü denmez ki Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ben onların çobanıyım Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: onlar beni tanırlar nusret: anladım nusret: başarılar Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: amin hu? Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ama bir ricam var nusret: buyurun Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: bana engel olmayın nusret: neye engel oldumki Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: halkımı saptıran politikanız var? Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: onlara vesvese yapıyorsunuz nusret: nasıl yani Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: diyalektik materyalizm Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: siz misyonerlerden tehlikelisiniz bana göre nusret: biz ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunuyoruz Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ülkenin ortak değerleriyle oynayarak mı? nusret: ermeni soy kırımına karşı çıkarakmı Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ermeni olayı bizi ilgilendirmiyor...O osmanlının beceriksizliğinin sonucu Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: sözde milleti-i sadıkaydı Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: aleviler ise millet-i haineydi Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: sonuç Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: kimmiş sadık olan nusret: ama şimdi gündeme getiriyorlar ülkemizi bölmek için Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: siz kendi işinize bakın ve osmanlının kirli çamaşırlarını yıkamaya çaışmayın nusret: siz o zaman ulusal kanalı takip edin fikrinizi değiştirip doğruları göreceksiniz Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: ben gerçeğim siz batılsınız... nusret: neyse size başarılar iyi bayramlar Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman: amin hu Zikr-i hakikatimizdir... ______________________ Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman...
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 17 yıl Yazar Kimden : Pîr Gerçek Velî (Bay, 34) Kime : Grup: Alevi Uyan...Mehdî Geldi... Tarih : 18.12.2007 12:59 (GMT +2:00) Konu : Mehdi'nin zuhuru yakındır? .. ***** Sent: 18 Aralık 2007 Salı 10:50:21 From: derviş dervişoğlu [[email protected]] To: [email protected] Subject: Selam Sent: 18 Aralık 2007 Salı 10:46:12 Selam Ben geçen gün partinize gelmiştim...Ve alevilik üzerine konuşmuştuk...Bu yüzden konu ile alakalı olarak bir programda bulunabileceğimi ve konuşmacı olabaileceğimi fakat telefonumu istemiştiniz...Ve bende evden ayrıldığımı,cep telefonum olmadığımı belirtmiştim...Şimdi tekrar evdeyim...Ve bu yüzden size ev telefonumu veriyorum...Tel:0 212 550 97 35 Beni arayın ve ulusal kanalda bir programda konuşmacı olmamı sağlayınız...İnanın ki,artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Mehdi başta İran ve Türkiye olmak üzere bütün İslam ülkelerine el koyacak,onların tüm yönetimini üstlenecek,Ehl-i Beyt hükümetini kurarak başta camilere ve diğer yetki kurumlarına seyyidleri ve şerifleri İMAM olarak atayacaktır...Ve bunu sizin televizyonunuzdan tüm dünyaya ilan edecektir...Mehdi alevilerin Şahı,Şiilerin İmamı ve Müslümanların halifesidir...Ve ben öncelikli olarak sizden Mehdiye biat etmenizi ve tüm kurumlarınızla ona teslim olmanızı talep ediyorum...Evet biz bu vesile ile partinize,yayın evinize,örgütlerinize ve televizyonunuza el koyuyoruz...Mehdi böyle buyurmuştur...Ona zorluk çıkarmayınız...Mehdinin zuhuru yakındır...Gerçeğe Hu Mümine Ya Ali Ya Mehdi Sahib-i zaman... HÜR İSLAM HALK HAREKETİ... Zikr-i hakikatimizdir... ______________________ Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.