Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Bir beni tanıdığını söylemiştin,o acı haberi verirken..O halde bu forumda doğumgününü kutlayan da ilk ben olayım.. Yeni yaşın sana ve sevdiklerine mululuk ve huzur getirsin sevgili Moryel..Hayat yüzüne gülsün.. İyi ki doğdun.. Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Bir beni tanıdığını söylemiştin,o acı haberi verirken..O halde bu forumda doğumgününü kutlayan da ilk ben olayım.. Yeni yaşın sana ve sevdiklerine mululuk ve huzur getirsin sevgili Moryel..Hayat yüzüne gülsün.. İyi ki doğdun.. Çok teşekkür ederim sevgili Taurusmutis.. Acıların yanı sıra, her güzelliği de hep beraber yaşamak dileğiyle.. Güzel çiçeğin için de teşekkürler.. Saklayacağım (: Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Morkısımm, bitanem.... çok çok neşeli mesajlar yazmak isterdim sana ama söyleyemesem de içimden geçenleri, sen bilirsin yüreğimi..... Çok seviyorum seni, iyi ki hayatıma bir kenardan sızıverdin...Hayat asla incitmesin , güzellikler getirsin sana hep...İyi ki doğdun bitanem... Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Morkısımm, bitanem....çok çok neşeli mesajlar yazmak isterdim sana ama söyleyemesem de içimden geçenleri, sen bilirsin yüreğimi..... Çok seviyorum seni, iyi ki hayatıma bir kenardan sızıverdin...Hayat asla incitmesin , güzellikler getirsin sana hep...İyi ki doğdun bitanem... Canım ablam.. Seni öyle çok seviyorum ve öylesine inanıyorum ki bana duyduğun sevgiye, birşey demesen veya yazmasan da değişen birşey olmaz.. Sen de iyi ki girdin hayatıma ve iyi ki bir kardeş, bir evlat gibi benimsedin beni.. Herşey için çok çok teşekkür ederim ablacığım.. Sevgiyle kal.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 sevgili moRyEL_ doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin... Al götür aşklarımı Beni ört dalgalara Kuşlar geçecek içinden Açık bırak bu akşam kapıları Sevişince ölümle kalpler Gül kanayacak geceye ağlamadan Yakın gel gülen mor yel Yakın gel kara düşlerime Ateşler at üşüyen bedenime Uykulara yat Yakın gel uçan mor yel Çünkü uykular çok güzel Al götür düşlerimi Beni göm dalgalara Sözler girecek içinden Özgür bırak bu akşam acıları Öpüşünce şarkımla diller Gül kuruyacak geceye ağlamadan Yakın gel gülen mor yel Yakın gel kara düşlerime Ateşler at üşüyen bedenime Uykulara yat Yakın gel uçan mor yel Çünkü uykular çok güzel Yakın gel gülen mor yel Yakın gel Çünkü uykular çok güzel Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 sevgili moRyEL_ doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirsin... Al götür aşklarımı Beni ört dalgalara Kuşlar geçecek içinden Açık bırak bu akşam kapıları Sevişince ölümle kalpler Gül kanayacak geceye ağlamadan Yakın gel gülen mor yel Yakın gel kara düşlerime Ateşler at üşüyen bedenime Uykulara yat Yakın gel uçan mor yel Çünkü uykular çok güzel Al götür düşlerimi Beni göm dalgalara Sözler girecek içinden Özgür bırak bu akşam acıları Öpüşünce şarkımla diller Gül kuruyacak geceye ağlamadan Yakın gel gülen mor yel Yakın gel kara düşlerime Ateşler at üşüyen bedenime Uykulara yat Yakın gel uçan mor yel Çünkü uykular çok güzel Yakın gel gülen mor yel Yakın gel Çünkü uykular çok güzel Çok teşekkür ederim sevgili Mineu.. Sevgi ile .. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 doğumgünüsünüz kutlu olsun mutlu olun senelerce Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 doğumgünüsünüz kutlu olsun mutlu olun senelerce İnnnşallah Sardunyam (: Hep beraber mutlu olalım, dilerim.... Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum sevgili arkadaşlar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.