Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Şehrinizin en kalabalık caddesini düşünün..Oradasınız ve en kalabalık olduğu saat..İki adam olanca şiddetiyle tartışıyor,ama öyle böyle değil..Ağza alınmayacak küfürler,olmadık tehditler uçuşuyor havada..Hani neredeyse,iş sadece çekip vurmaya kalmış birbirlerini.. Gelgelelim yanlarından geçen koca koca adamlar hiçbir müdahalede bulunmuyor,evli çocuklu aileler çocuklarını bile bu tartışmadan sakınma zahmetine girmiyor..Hatta genç kızlar birbirlerine işaret ederek aralarında gülüşüyorlar.. Siz şimdi dizi/sinema çekimi falandır diye düşünmüşsünüzdür..Hayır,ciddi ciddi tartışıyorlar.. Peki buna rağmen neden kimse umursamıyor ve müdahale etmiyor..? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 bunlar deprem konusunu tartışan prof.lar olmasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Sen olmasan,sorularımı kim cevaplayacak be Bodrumlu'cum.. Yanlış cevap ama çabuk bulacağınızı tahmin ediyorum.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 tamaaam şimdi bildim bunlar kurban pazarlığı yapan iki adaaaam Alıntı
Φ dumanlı Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 bitanesi muhakkak zekeriya beyaz dır.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 tamaaam şimdi bildim bunlar kurban pazarlığı yapan iki adaaaam En işlek caddede ve galiz bi şekilde söverek he.. Zekeriya'da sanıldığı kadar beyaz değilmiş.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 bence o cadde üzerindeki lüks mağazadan adam geçen bayram taksitli olarak bir kıyafet almıştır..(o kıyafetin ne olabileceğine siz karar verin.) ve adam borcunu ödememiştir.. ama aldığı kıyafetle hergün o caddede boy göstermektedir.. satıcıda bunu görmüş ve borcunu ödemesini rica etmiştir.. ama nafile.. ondaki bu .............. gören satıcı küfrederek ya sattığı malın parasını ödemesini yada geri vermesini ister. ve zorla onun üstünden çıkarmaya çalışır .. tabi vermemek için direnen ve satıcıya kızan adamın söylediklerinin haddi hesabı yok.. bu esnada malum durumlar oluşur ve etrafa neşe kaynağı olurlar.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Değiiiil.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Değiiiil.. araçları çarpışmış iki kazazede birbirlerine geçmiş olsun diyerek polisi bekleyeceklerine,köylülüklerini ispat ediyorlar. (bir işe yaramayacağını bilerekten) Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 cadde üzerinde bir elektronik mağazası dükkanın önüne son model televizyonunu koyar, tvde magazin programı veya tbmmyi yayınlayan bir kanalda 2 adam kavga eder olay tvde olduğundan caddede kimse olayla ilgilenmez ama o iki kız neden ilgilenir çünkü kavga edenlerden biri yakışıklıdır Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 1-kızların gülüşmesini açıklamıyor ama; bu adamlar flamanca filanca tartışıyor olabilirler. 2-Adamlar bir mağazanın vitrinini -içerden- dekore ediyorlar, dışardan sesler duyulmayıp hareketler görüldüğü için kızlar gülüyorlar. 'adam' demeseydin bunlar çocuk diyebilirdim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Doğru cevap yok..Adamlar kaldırımda ve açıkta tartışıyorlar.. Alıntı
Φ KaLdeRa Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 bizim gibi ordan geçen halk da dizi/sinema çekimi olduğunu düşünmüştür. kamera var ama çekim yapılmıyo o esnada ve adamlar tanınmış kişiler. cadde de istiklal caddesi olsun:) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Yoo,tanınmış kişiler de değiller.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Adamlar sağır dilsiz ve işaret diliyle mi tartışıyorlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Adamlar sağır dilsiz ve işaret diliyle mi tartışıyorlar Tebrik ederim,sende müthiş bir performans görüyorum Leyla'cım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Ay! sen burda mıydın abicim Teşekkür ederim müthiş performans ve ben benim bilebileceğim bir soru sorup bilme zevkini tattırdığın için de ayrıca teşekkür edeceğim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Şşş..İçindeki canavarın uyanmasını bekle..Sende müthiş bir soru canavarı var.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.