Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 3ev yanyana ve her birinin karşısında bir kuyu var. bu 3ev her kuyudan su alacak ama yolları kesişmeyecek. bu mümkün mü? EV EV EV KUYU KUYU KUYU Alıntı
Φ mms_201 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 3ev yanyana ve her birinin karşısında bir kuyu var. bu 3ev her kuyudan su alacak ama yolları kesişmeyecek. bu mümkün mü? EV EV EV KUYU KUYU KUYU mümkün değil daha önce sorulmuştu zaten Alıntı
Φ mag Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 arkadaşlar daha önce sorulmuştu bende bu cevabiı vermiştim. gerçi resimde göl ve tarla var ama mantık olarak soru aynı idi. sorunun cevabı bu olabilirmi.yani kuyulardan bi havuza toplanacak havuzdan evlere dağılacak . dolayısıyla borular çakışmamış olur. ??????? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 arkadaşlar daha önce sorulmuştu bende bu cevabiı vermiştim. gerçi resimde göl ve tarla var ama mantık olarak soru aynı idi. sorunun cevabı bu olabilirmi.yani kuyulardan bi havuza toplanacak havuzdan evlere dağılacak . dolayısıyla borular çakışmamış olur. ??????? hayır havuz yok. sadece evler ve kuyular valla ben bulamadım aynısının sorulduğu doğruysa cvp verin o zaman çok merak ediyom cvabı Alıntı
Φ caner70777 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Daha önce bu soruyla karşılaşmıştım ama "üç ev ve karşısında üç kuyu var" şeklinde degildi de "üç ev ve bu evlere ait üç kuyu var" şeklindeydi. Soru bu şekilde olunca kuyuların yerini biz belirliyoruz yani. Cevabı da "kuyuların biri evin içinde" oluyor. Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Babası eğri büğrü, annesi yavan kadın, kızı güzeller güzeli, oğlu sohbetlerde gezer. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.