Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Umarım beğenirsiniz.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 yok beyenmedim taurusmutis, zaten kendisi de beyenmiyormus zamanin da... saka bir yana bir yazisi var kendisinin kücük yasda daha sarki söylemeye baslamis oldugunu anlatiyordu, opera icin uygun bir sesi oldugunu söylediklerin de hep kizarmis, hep sanirmis ki opera modern olmayan ve yasli kisilerden olusuyor.. kendisi bunlarin dogru olmadiginin, en güzel bir sekilde ispatliyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Peki öyleyse,şimdi solisti bir kenara alarak arkada çalanlara kulak kabartıp dinler misin..İşte beni büyüleyen şey..Tek tek hiçbir anlamları olmayan bir sürü enstüruman biraraya gelerek nasılda alıp götürüyor insanı.. İşimi seviyorum ya.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 arkada çalanlara kulak kabartıp dinler misin..İşte beni büyüleyen şey.. kac defa bugün dinledim bilemiyorum taurusmutis İşimi seviyorum ya.. güzel olanda bu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Sen de seviyorsun işini.. Belli.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.