Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl DOSTUM TESEKKUR EDERIM GERCEKTEN SILEMEDIGIM TROJENLER ICIN FAYDALI OLACAK
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl tamam ama ücretli mi ücretsiz mi deneme sürümü mü crack li mi onları bari yazsaydın... yine de teşekkürler...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl ewet şimdi göz attım bu trial arkadaşlar kısa bir sürelik kullanım için buna hiç gerek yok bence.. bir ay sonra napicaksınız satın mı alıcaksınız.. bunu kendi sitesinden zaen indirebilrsiniz hemde en son updateli olmuş olur. aynı bunun gibi bir ay sonrada kaldırırsınız veya satın aılırsınız.. iyi günler.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl evet çok etkili bir antivirüs programı pek çok bilgisayarda yüklü popüler bi program bence de en iyisi.. deneme sürümü arkadasın dedii gibi ama yine de tsk..
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl nasıl bır bır guvenlık bılgısı olan varmı varsa yenı surumu cracak ve keylerı ıle bırlıkde lınke versın
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 18 yıl Arkadaşlar kaspersky gerçekten güzel bi antivirüs, Panda serileri gibi kasmıyor hemde.. Benim önerebileceğim Kaskersky Internet Security 2006 olur. Temin etmek isteyenler Bayramdan sonra başlıklardan baksınlar. Key'i ile birlikte ekleyeceğim haberiniz olsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.