Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Ahmet oldukça iyi bir kazanç getiren işinde kariyer yapmaktaydı..Mehmet ise Ahmet'le kıyaslandığında komik sayılabilecek bir para için çalışıyordu.. Hayata bakış perspektifleri o kadar farklıydı ki,birbirlerine acıyarak bakıyorlardı ikisi de.. Gaye tanıdığı Ahmet'i tanıdığı gün,onunla aynı işi yapmaya karar vermişti..Ahmet'te onu yanına alma taraftarı olduğunu sıkça belli ediyordu.. Oysa Gökçe'nin tüm gayesi,hayali Mehmet ile çalışmaktı..Ah!! Ne güzel olurdu onunla beraber çalışabilse..Mehmet,Ahmet'in aksine Gökçe'nin yanında çalışmasına pek sıcak bakmıyordu ama içten içe Gökçe'ye olan aşkı,''Hayır'' demesini engelliyordu.. ... ... ... Bilgiler yukarıda.Şimdi sorum: Çocuklar hangisini daha çok seviyor..? NOT:Gördüğünüz gibi,seçenekler çok değil..Yani atsanızda tutar.. Bu sebeple,lütfen sebebiyle cevap verin.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 çocuklar derken kızlarımı, oğlanlarımı kastediyorsun? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Kız erkek ayrımı yok,genel anlamıyla çocuklar.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 tabikide gaye en çok seven . diğerlerinde yapmak istiyordu yazıyor .gaye çoktan karar bie vermiş.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Kız erkek ayrımı yok,genel anlamıyla çocuklar.. cevap veriyorum: AHMET:kariyeri ve parayı GAYE:ahmetin işini (Ahmet'i tanıdığı gün,onunla aynı işi yapmaya karar vermişti) GÖKÇE:mehmeti (Gökçe'nin tüm gayesi,hayali Mehmet ile çalışmaktı) MEHMET:ideallerini ve gökçeyi (Gökçe'nin yanında çalışmasına pek sıcak bakmıyordu ama içten içe Gökçe'ye olan aşkı) cevap olmadı gibi ama biran doğru gibi geldi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Sorum anlaşılmamış sanırım.. Benim bahsettiğim çocuklar,bildiğiniz çocuklar.. Çocuklar yazdığım o karakterlerden hangisini daha çok sever yani.. Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Ahmetle Gaye Mehmetle Gökçe birbirlerini seviyor Çünkü Gaye Ahmetle çalışmak istiyor Ahmet de Gayenin yanında çalışmasını istediğini sıkça belli ediyor Gökçenin hayali ise Mehmetle çalışmak Mehmet ona aşkı yüzünden hayır diyemiyor MU ACABA? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 HAyır arkadaşım..Bildiğiniz küçük çocuklar yok mu,işte sorduğum o çocukların bu anlattığım karakterlerden en çok hangisini sevdiği..(Tabi nedeniyle beraber.. ) Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Ahmet oldukça iyi bir kazanç getiren işinde kariyer yapmaktaydı..Mehmet ise Ahmet'le kıyaslandığında komik sayılabilecek bir para için çalışıyordu.. Gaye tanıdığı Ahmet'i tanıdığı gün,onunla aynı işi yapmaya karar vermişti..Ahmet'te onu yanına alma taraftarı olduğunu sıkça belli ediyordu.. Oysa Gökçe'nin tüm gayesi,hayali Mehmet ile çalışmaktı..Ah!! Ne güzel olurdu onunla beraber çalışabilse..Mehmet,Ahmet'in aksine Gökçe'nin yanında çalışmasına pek sıcak bakmıyordu ama içten içe Gökçe'ye olan aşkı,''Hayır'' demesini engelliyordu.. Çocuklar hangisini daha çok seviyor..? Gelelim Buna Ahmet iyi bir kazanç getiren işinde çalışıyorsa çocuklar onun işini sevebilir. Ama Ahmeti severlermi?? Neden sevsinler. Çocuklar kendilerini seven ya da para çikolata veren kişileri daha çok sever. Mehmetin geliri zayıf ama eli açıkmı acaba. Nerden bilecez?? Gaye Ahmeti tanıdığı gün onunla çalışmaya karar vermişse, Ahmetin sempatik veya iyi biri olduğu düşünülebilir. Evet çocuklar da onu sevebilir. Gökçede Mehmet le çalışmaya can attığına göre aynı şeyler onun içinde geçerlidir. Eee ?? Gaye ve Gökçeyi çocuklar niye sevsin. Şirin, sevecen kızları herkes sever ama çocuklar daha çok niye sevsin.?? Çikolata yok sevgi yok Burada istenilen gerçekten çocukların sevmesi mi yoksa başka şifreli bir sorumu bu.? Verilerden sevme ölçüsünü tespit etmek zor. Neyse devam edelim. Gökçenin gayesi Mehmetle beraber çalışmak. Gayenin gayesi (çok kafiyeli oldu) Ahmetle aynı işi yapmak. Yani kendisinden çok işini seviyor. o zaman Ahmeti çıkartalım. 3 kişi kaldı. Evet Gaye para delisi olduğuna göre çocukları falan düşünmez. Onuda sildim. 2 kaldı. Mehmet aza kanaat ettiğine göre eli de açık biri olabilir.. Tamam Mehmet diyelim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Tamam doğru cevap Mehmet ama neden çocuklar onu sever yakalayamamışsın.. Çok önemli bir neden var orada,oldukça da açık.. Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Tamam doğru cevap Mehmet ama neden çocuklar onu sever yakalayamamışsın.. Çok önemli bir neden var orada,oldukça da açık.. O kadar açık olsaydı görerdim. O zaman düşünelim Mehmet efendi neden bir sevdiği kızın yanında çalışmasını istemiyor. Çocuklar yüzünden mi Mümkün. O zaman Mehmet abi ne iş yapar? Çocuklarla ilgili bir iş olmalı... Oyuncakçı dükkanı olsa. Kızın ne zararı olur ki. Biraz düşünelim bakalım. Sen de biraz yardımcı ol canım. ipucu bunda yok mu??????? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yoksa Mehmet'in işi palyaçoluk mu Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Yoksa Mehmet'in işi palyaçoluk mu Neden olmasın Gayet mümkün. Mehmet abi sevdiği kızın palyaço olmasına razı olmaz. Yerinde olsam bende öyle yapardım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Hayır,işi palyaçoluk değil.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Hayır,işi palyaçoluk değil.. mehmet öğretmen olabilir mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Değil Bodrumlu'cum.. Alıntı
Φ XOzibo Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Mehmet ise Ahmet'le kıyaslandığında komik sayılabilecek bir para için çalışıyordu.. Acaba komik bi paraya çalıştığı içinmi Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Mehmet bir dondurmacıda çalışıyor olabilir mesela. Az bir paraya çalıştığına göre İşçi olmalı. İyide kzı neden yanında istemesin? Öyle bir iş olmalı ki çocuklar sevmali ama kızlar için uygun olmamalı. Lunapark da olabilir. Serseri takımları da çok takılacağı için Mehmet Bey kızı yanında istemez. Haklıdır da. Evet Mehmet Lunaparkta Çarpışan Araba yöneticisi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Hala doğru yanıt yok.. Alıntı
Φ xxxabacxxx Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Hala doğru yanıt yok.. İpucu? O da mı yok Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 İpucu verilemeyecek kadar açık cevabı.. (Gerçi bu da ipucu oldu ama.. ) Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 sihirbaz mı... veya sirktemi çalışıyor cambaz olarak falan herikisindede sevdiğini korumak için yanında çalıştırmıyor olabilir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Cevabı görünce kendinizi ayıplayacaksınız.. Değil Tarçın hanım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Valla Taurus ben kendimi ayıplamaya razıyım Baştan sona okudum,sondan başa okudum hem de defalarca Yok yok yokkkkkkk Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Ahmet oldukça iyi bir kazanç getiren işinde kariyer yapmaktaydı..Mehmet ise Ahmet'le kıyaslandığında komik sayılabilecek bir para için çalışıyordu... . Bilgiler yukarıda.Şimdi sorum: Çocuklar hangisini daha çok seviyor..? NOT:Gördüğünüz gibi,seçenekler çok değil..Yani atsanızda tutar.. Bu sebeple,lütfen sebebiyle cevap verin.. hangisini demissin "kimi degil" bu durum da isim söz konusu sanmiyorum olsun.. geriye.. kazanc ve para kaliyor cocuklar da kazanamiyacagina göre yaslarindan dolayi.. Valla Taurus ben kendimi ayıplamaya razıyım Baştan sona okudum,sondan başa okudum hem de defalarca Yok yok yokkkkkkk yok olan yani ellerin de olmayan ...paray i sever olmasinlar isim de gerekiyor dersen Mehmet olabilirmi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.