Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ah ah!! Bileydim daha önce koyardım mırnav kedimin resmini..Kedişimin fendi,hanımları yerdi..:w00t::D

Gönderi tarihi:
Kadın ile Silah arasındaki fark nedir.. :D

Spice ve Bodrumlu;Baya malzeme çıkarırsınız bundan.. ;)

her ikisinede sahip olduğunuzda başlangıçta çok sevineceksiniz...ya sonrası ;):lol::devil:

Gönderi tarihi:
her ikisinede sahip olduğunuzda başlangıçta çok sevineceksiniz...ya sonrası ;):lol::devil:

sonrasımı?silaha sahip olduktan sonra;acı gözyaşı

kadına ise,düşünemiyorum bile :lol::lol:

Gönderi tarihi:
ayrıca o sözü sen yanlış hatırlıyorsun onun aslı şöyle:

allah korusun kadın doldurur :lol::lol:

:lol::D

Ah ah!! Bileydim daha önce koyardım mırnav kedimin resmini..Kedişimin fendi,hanımları yerdi.. :w00t::D

<_<:P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

erkekler silahlarına kadınlarından daha fazla karıcım diyorlar....... :lol:

Gönderi tarihi:

fark değil çok benzerlık var..

ıkısı de olmadan erkekler bir hiçtir...

ıkısı de kötü ellerde ölümcül bir tuzağa dönüşebilir...

bide at olunca türk erkeklerinin kutsal üçlüsüdür(bknz:at avrat silah) :D

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Patlaması için silahın tetiğini çekmeniz gerekir ama kadının patlaması için böyle bir zahmete girmenize gerek yok..O nasılsa kendi kendine bir sebep bulup patlayacaktır.

Gönderi tarihi:
Patlaması için silahın tetiğini çekmeniz gerekir ama kadının patlaması için böyle bir zahmete girmenize gerek yok..O nasılsa kendi kendine bir sebep bulup patlayacaktır.

Bir nevi ''ZAMAN AYARI BOZUK SAATLİ BOMBA''diyebilirmiyiz? :lol::w00t::ayakvur:

Gönderi tarihi:

İzninizle ben bu konuda başkaca yorum yapmayayım.Dün bir ,bu gün iki; gelir gelmez şimşekleri üstüme çekmek istemiyorum.. :wacko:

Gönderi tarihi:

Kadınlar olmadan yaşayamazsınız (yaşarsınız belki ama hayatınız tatsız tuzsuz bir hale gelir:)) ama silahsız yaşabilirsiniz.

Gönderi tarihi:

Yeterli paranız varsa en iyi silahı satın alıp sahibi olabilirsiniz; ama isterseniz dünyanın en popüler ya da zengin kişisi olun, en iyi kadına sahip olduğunuzu (olacağınızı) zannedersiniz.

Gönderi tarihi:

Silahtan çıkan tek bir kurşun öldürebilir ama kadının ağzından çıkan tek bir söz adamı süründürür , yüreğini parçalar ama öldürmez (ölmekten beter eder).

Gönderi tarihi:
Silahtan çıkan tek bir kurşun öldürebilir ama kadının ağzından çıkan tek bir söz adamı süründürür , yüreğini parçalar ama öldürmez (ölmekten beter eder).

:( Bu söze ,bir şişe yetmişlik devrilmez de ne yapılır.... :)

Gönderi tarihi:
Kadın ile Silah arasındaki fark nedir..:D

Fark mı......???

Kadınsız erkek horozsuz tabancaya benzer...............,,,

Tabancayı horoz erkeğide kadın ateşler..................,,, B)

Farkı bu..............,,, :P

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

erkekler hemen havalara girmesin ne demişler ERKEKLER DÜNYAYI YÖNETİR KADINLARDA ERKEKLERİ....!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.