Φ topal.pire Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Bir pazar sabahı arkadaşımı almak İCİN EVLERİNE GİTTİM. ARKADASIM BANA EŞİMİ BABASI GİLE BİRAKALIM ORDAN GİDERİZ DEDİ YOLDAYIZ GİDİYORUZ ARKADAS BABASININ KULAKLARININ AGIR İŞİTTİGİNİ ONU İŞLETMEMİZİ SÖYLEDİ TMM DEDİM NASIL OLCAK . KAPIYI ACMAYA GELECEK SESSIZ BİR SEKİLDE SADECE DUDAKLARINI KIPIRDATARAK SELAM VERECEGİZ YANI O NE SORARSA BİZ SESSİZ DUDAK HAREKETİ İLE CEVAP VERECEGİZ.: ) NEYSE GİTTİK SELAM SELAM:)) İCERİ GİRDİK ADAM CAGIZ NASILSIN DIO BEN İYİYİM SAOL SEN NASILSIN DIOM AMA DUDAKLARIMLA: )) BIRAZ KONUSTUK BEN KENDIMI ZOR TUTUYORUM FAZLA GECME DI ADAM ARKADASIMI MUTFAGA GÖTÜRDÜ DEDİŞTİ BEKİR BENIM KULAKLARIM BİRAZ DUYUYORDU ARTIK HİÇ DUYMUYOR OGLUM:))) ))) ) DISARI KENDIMIZI ZOR ATTIK:) COK GULMUSTUM OGUN BU ARADA BEN YENİYİM ARKADASİM OLMASINI İSTİYORUM:(( Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Topal.pire merhabalar sen hoşgeldin makaralarla falan ama üzüldüm biliyormusun yaşlı bir insanı böyle işletmenize.Arkadaşın da tuhafmış doğrusu insan babasına bunu yapar mı? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 hoş geldin topal pire evet yaşlı bi insanla böle dalga geçilmez bida yapma Alıntı
Φ göçmen Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 topal pire hoş geldin be yawwwwww Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.